Serie A, Τορίνο - Λάτσιο 3-4: «Τρελή» ανατροπή στις καθυστερήσεις και απόδραση - Δείτε τα γκολ

Serie A, Τορίνο - Λάτσιο 3-4: «Τρελή» ανατροπή στις καθυστερήσεις και απόδραση - Δείτε τα γκολ

Μέχρι το τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου, η Λάτσιο βρισκόταν πίσω στο σκορ, αλλά αυτό δεν τη σταμάτησε από το να πετύχει μια «θεότρελη» ανατροπή με γκολ στο 90+5' και το 90+8' (3-4) και να «βυθίσει» την Τορίνο στον πάτο της βαθμολογίας της Serie A

torino_lazioo
Για δεύτερο σερί παιχνίδι, η Τορίνο ετοιμαζόταν να κάνει σεφτέ στις νίκες στη φετινή Serie A. Μετά το σοκ του 3-3, από 1-3 σε δύο λεπτά (84-85') στην έδρα της Σασουόλο, η Γκρανάτα σχεδόν τα είχε καταφέρει, κρατώντας το λυτρωτικό τρίποντο στα χέρια της μέχρι και το 90+4'. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, η Λάτσιο της το πήρε σαδιστικά από τα χέρια και έσωσε ένα χαμένο ματς με φανταστικό τρόπο, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 4-3.



Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι προγήθηκε με τον Αντρέας Περέιρα στο 15' και ισοφάρισε με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 49' μετά την ανατροπή της Τόρο με Μπρέμερ (19') και τον ιστορικό Μπελότι (24', πεν.), που έγινε ο 4ος παίκτης στην ιστορία της με 6 γκολ στις πρώτες 6 αγωνιστικές. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι βρήκαν νέο προβάδισμα με τον Λούκιτς στο 87' και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρναν το αίμα τους πίσω για την απώλεια βαθμών από τους Νεροβέρντι.

Ωστόσο, δύο γκολ από Ιμόμπιλε με πέναλτι και Καϊσέδο στο 5ο και 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, αντίστοιχα, έριξαν στο καναβάτσο τους Τορινέζους, οι οποίοι κόλλησαν στους 2 βαθμούς και την 19η θέση και ταυτόχρονα έδωσαν «φτερά» στους Λατσιάλι να ανέβουν στην πρώτη εξάδα και το -6 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σον Κόνερι: Οι τελευταίες φωτογραφίες ενός θρύλου

Συγκλονίζει νοσηλεύτρια στις Σέρρες - Ασθενής με κομμάτιασε: «Μη με διασωληνώσετε, θα αναπνέω καλύτερα»

Κορωνοϊός: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Θεσσαλονίκη έθεσε σε εφαρμογή ο Κικίλιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης