Premier League, Μπέρνλι-Τσέλσι 0-3: Ο Ζίγιεχ παίρνει τη «Μπλε μπαγκέτα» - Δείτε τα γκολ

Premier League, Μπέρνλι-Τσέλσι 0-3: Ο Ζίγιεχ παίρνει τη «Μπλε μπαγκέτα» - Δείτε τα γκολ

Ο Ζίγιεχ που γίνεται αμέσως αφεντικό στην Τσέλσι, με γκολ+ασίστ την οδήγησε στο εύκολο 0-3 επί της Μπέρνλι και στην τετράδα της Premier League

chelseaa
Ξεκίνησε με σημαντική ατυχία. Με το που έπαιξε σε φιλικό ο Χακίμ Ζίγιεχ τραυματίστηκε και έχασε το ξεκίνημα της σεζόν. Την Τετάρτη όμως έπαιξε πρώτη φορά βασικός και βρήκε δίχτυα στο Champions League. Τώρα ήταν και πάλι βασικός κόντρα στην Μπέρνλι και βρήκε δίχτυα στην Premier League. Εδωσε και μία ασίστ και με εξαιρετική εμφάνιση έδειξε ότι μπορεί να γίνει ο μαέστρος που θα δώσει το κάτι διαφορετικό στην Τσέλσι, οδηγώντας την στο 0-2 και εντός τετράδας.



Ο Ζίγιεχ άνοιξε λογαριασμό σκοραρίσματος στο Νησί με χαμηλό σουτ (26') και ο Ζουμά με καρφωτή κεφαλιά (63') έδωσε καθαρό προβάδισμα στους Μπλε. Ο Ζίγιεχ ήταν που πέρασε τέλεια πάρε βάλε στον Βέρνερ και ο Γερμανός επιθετικός δεν το έχασε 70'). κλειδώνοντας το τρίποντο.

Η επιθετική λειτουργία ήταν το ένα θετικό για τον Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι για τέταρτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις η Τσέλσι κράτησε το μηδέν πίσω. Οσο για την ουραγό Μπέρνλι, για πρώτη φορά από το 1927-28 μετράει πέντε ήττες στα έξι πρώτα ματς της περιόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Μπέρνλι (Σον Ντάις): Πόουπ, Λονγκ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Τέιλορ, Στέφενς (46' Ροντρίγκες), Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Μπαρνς (73' Μπρέιντι), Γουντ, ΜακΝιλ

Κλείσιμο
Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Ζουμά, Τσίλγουελ, Τζέιμς, Καντέ, Μάουντ, Ζίγιεχ (73' Χάντσον-Οντόι), Χάβερτς (86' Ζορζίνιο), Βέρνερ, Αμπραχαμ (77' Ζιρού).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού ο Μιχάι

Παναθηναϊκός: Οπαδοί απαίτησαν νίκη στη Λαμία!

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Φερέιρα η Παλμέιρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης