Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Ένας Γουόκερ ήταν αρκετός - Δείτε το γκολ

Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Ένας Γουόκερ ήταν αρκετός - Δείτε το γκολ

Με το «φτωχό» 1-0 η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και με αυτόν τον τρόπο σκαρφάλωσε στην 6η θέση με 11 βαθμούς, κυνηγώντας την πρωτοπόρο της Premier League, Έβερτον, η οποία έχει συλλέξει 13 έως τώρα

walker
Μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Γουέστ Χαμ (1-1) η Μάντσεστερ Σίτι ήθελε το τρίποντο προκειμένου να πλησιάσει ξανά την κορυφή. Και το κατάφερε! Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε το διπλό με 1-0, χάρη στο υπέροχο τέρμα του Κάιλ Γουόκερ στο 28'.



Οι «πολίτες» μπήκαν αποφασισμένοι και διαβασμένοι στο ματς, χωρίς να επιτρέπουν στην Σέφιλντ να πλησιάσει την περιοχή του Έντερσον.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για την Σίτι ήταν στο 8ο λεπτό του παιχνιδιού όταν ο Κανσέλο έκανε τη σέντρα, ο Φεράν Τόρες πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ράμσντέϊλ του είπε με εντυπωσιακό τρόπο «όχι».

Στο 23’ η Σίτι άγγιξε το γκολ. Ο Στέρλινγκ, ο οποίος ήταν σε κέφια, έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Τόρες έκανε την προβολή, αλλά ο γκολκίπερ της Σέφιλντ αρνήθηκε το γκολ με νέα εξαιρετική επέμβαση.

Τελικά, η ασφυκτική πίεση των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς στο 28’. Μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια ο Στέρλινγκ, έδωσε τον Ντε Μπρόινε, αυτός γύρισε στον Γουόκερ που ήταν έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο τελευταίος με ένα συρτό σουτ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε.



Κλείσιμο
Μάλιστα, ο 30χρονος Αγγλος μπακ δεν πανηγύρισε το γκολ μιας και στο παρελθόν έχει φορέσει τα χρώματα της Σέφιλντ. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των «πολιτών».

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξαν ελάχιστες αξιόλογες στιγμές. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 70’ για να δούμε την πρώτη σημαντική φάση η οποία άνηκε στην Σέφιλντ, όταν ο Μπρούστερ βγήκε στην αντεπίθεση, προσπάθησε να κρεμάσει τον Έντερσον αλλά ο Βραζιλιάνος απέκρουσε την μπάλα.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην Premier League, παίρνοντας ένα σημαντικό διπλό απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ραμσντέιλ, Μπάλντοκ, Μπάσαμ, Ίγκαν, Στίβενς, Λόουι (82’ ΜακΓκόλντρικ), Αμπαντού (65’ Νόργουντ), Μπεργκ, Όσμπορν (55’ Λούνστραμ), Μακμπέρνι, Μπρούστερ

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο, Τόρες (81’ Φόντεν), Μαχρέζ (85’ Γκουντογκάν), Στέρλινγκ

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού ο Μιχάι

Παναθηναϊκός: Οπαδοί απαίτησαν νίκη στη Λαμία!

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Φερέιρα η Παλμέιρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης