Μιχάλης Τριανταφυλλίδης: Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών και η κοινωνική προσφορά της

Μιχάλης Τριανταφυλλίδης: Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών και η κοινωνική προσφορά της

Η μεγάλη δόξα του ελληνικού βόλεϊ Μιχάλης Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην συνεργασία του με την ΑΕΑΕ και το 7ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γέρακα

the_beach_volley_police
Το 7ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley Αστυνομικών, στο πλαίσιο της δεύτερης εβδομάδας αστυνομικού αθλητισμού (συμμετείχαν περίπου 500 αστυνομικοί), πραγματοποιήθηκε στο μοναδικό στην χώρα μας κλειστό αθλητικό κέντρο που διεξάγονται αγώνες beach volley και ανήκει στην παλιά δόξα του ελληνικού βόλεϊ, τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, στον Γέρακα.

triantafyllidis1


Ως πρώην αστυνομικός και μέλος της ΥΦΑΑ (Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής της Αστυνομίας) από την πρώτη στιγμή έσπευσε να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι που «τρέχουν» ακατάπαυστα για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, δημιουργώντας συνεχώς δράσεις για τον Έλληνα Αστυνομικό.

- Αλήθεια, πείτε μας δυο λόγια για την Τριανταφυλλίδης Beach Arena…

«Διαθέτω το μοναδικό αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα το οποίο είναι κλειστό ιδιωτικό γυμναστήριο beach volley, το οποίο έχει δυο γήπεδα και φτιάχτηκε με ιδιωτική πρωτοβουλία. Έχω καταθέσει τα χαρτιά για να πάρω ISO γνησιότητας και θα διαθέτω το μοναδικό αθλητικό κέντρο που πληρεί τις προδιαγραφές που χρειάζεται για να πάρει την γνησιότητα του αθλητικού κέντρου. Στον συγκεκριμένο χώρο το αθλητικό κέντρο έχει ως επίκεντρο το beach volley. Λειτουργεί από τις 7 Οκτωβρίου του 2017 και έχουν συμπληρωθεί ήδη τρεις σεζόν. Θεωρώ ότι η ικανοποίηση των παιδιών, αποτελεί την καλύτερη έξωθεν μαρτυρία για την ποιότητα των υπηρεσιών και των αθλητικών εγκαταστάσεων. Γίνεται προσπάθεια να καινοτομούμε με αθλητικές δραστηριότητες και event που κάνουμε. Πιστεύουμε πολύ στο άθλημα του beach volley παγκοσμίως και γι’ αυτό επενδύουμε στον χώρο και στο προπονητικό υλικό».

- Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος;

«Για την συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών το πρώτο που υπήρξε ήταν το συναισθηματικό κομμάτι, καθώς για πολλά χρόνια ήμουν μέλος της ΥΦΑΑ ως αστυνομικός και μάλιστα τότε πρωταγωνιστούσαμε σε αθλητικά γεγονότα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Υπήρξα από τα πρώτα μέλη της, γιατί ήμουν εν ενεργεία αστυνομικός. Συναισθηματικά με εκφράζει όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται, γιατί συμμερίζομαι την ανάγκη των αστυνομικών για δράση και άθληση. Το κάνω συνειδητά και συναισθηματικά, αλλά και πρακτικά, γιατί θεωρώ ότι η γυμναστική στους αστυνομικούς που κάνουν ένα επάγγελμα με ένταση είναι απαραίτητη. Θεωρώ ότι το να τους παραχωρώ έναν χώρο για να αθληθούν, είναι μια κοινωνική προσφορά. Προσφέρουμε κάτι που είναι απαραίτητο στον άνθρωπο, αλλά πολύ περισσότερο σε συγκεκριμένες ειδικότητες, όπως είναι ο αστυνομικός. Η εκτόνωση και η γυμναστική του κάνει καλό, γι’ αυτό και υποστηρίζω αυτή την συνεργασία».

- Τι σας έκανε εντύπωση από το 7ο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις σας;

«Πράγματι εντυπωσιάστηκα από την πειθαρχία και την συνέπεια των αστυνομικών στο τουρνουά. Ήταν τόσο τυπικοί μέσα σε μια κρίσιμη περίοδο για τον τόπο, όπου εντυπωσιάστηκα από την παρουσία τους. Μάλιστα, πρότεινα απολαμβάνοντας τους αγώνες, την καθιέρωση του Κυπέλλου beach volley αστυνομικών, έναν καινούργιο θεσμό που θα γίνεται κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις μας. Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά αυτή την πρόταση, να καθιερώσουμε κάθε σεζόν, τέτοια εποχή το κύπελλο beach volley, όπου έχουμε όλες τις προδιαγραφές, έτσι ώστε να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις μας με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

- Ποια είναι η γνώμη σας για την διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθατε σε επαφή, προκειμένου να διοργανωθεί το 7ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα;

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αποτελούν την διοίκηση αφιερώνουν χρόνο προσωπικό χωρίς κανένα κέρδος και είναι θαυμαστό αυτό που κάνουν, γιατί είναι μια κοινωνική προσφορά σε όλο το σώμα των αστυνομικών. Αυτό που προσφέρουν είναι η ουσία. Τι θέλω να πω με αυτό. Η ΑΕΑΕ (Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος) απευθύνεται σε όλους τους αστυνομικούς και όχι μόνο στους επαγγελματίες αθλητές αστυνομικούς. Απευθύνεται σε όλους όσους έχουν ανάγκη να αθληθούν και αυτή είναι μια σημαντική κοινωνική προσφορά. Ενώ, στα χρόνια που ήμουν εγώ στην ΥΦΑΑ, απευθύνονταν μόνο στους πρωταθλητές. Η κοινωνία όμως έχει αλλάξει, η Ελλάδα έχει αλλάξει και κοινωνικά και οικονομικά. Η ανάγκη πλέον βρίσκεται στον μαζικό αθλητισμό. Εκεί, έχει ανάγκη η Ελλάδα και εκεί απευθύνεται η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Δίνει την δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις που γίνονται και με αυτό τον τρόπο έπιασαν τον παλμό της εποχής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης