Bundesliga: Χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες για όλο τον Νοέμβριο

Bundesliga: Χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες για όλο τον Νοέμβριο

Η δραματική αύξηση των κρουσμάτων οδήγησε και τη γερμανική κυβέρνηση να αναστείλει την είσοδο φιλάθλων στους αγώνες των επαγγελματικών αθλημάτων τουλάχιστον ως το τέλος του Νοεμβρίου, μέτρο που θα ισχύσει και στη Bundesliga

Bundesliga
«Σκουραίνουν» τα πράγματα και στον γερμανικό αθλητισμό αναφορικά με την παρουσία κόσμου στα γήπεδα, καθώς με απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων για όλο τον προσεχή Νοέμβριο, μετά και τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα.

Όπως δημοσίευσε η «Bild», τόσο οι κυβερνητικές όσο και οι περιφερειακές αρχές που καθορίζουν τα πράγματα αποφάσισαν να αναστείλουν τη μερική προσέλευση του κοινού στους αγώνες όλων των επαγγελματικών αθλημάτων και ταυτόχρονα να σταματήσουν άμεσα όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Από το μέτρο αυτό, φυσικά, δεν αποτελεί εξαίρεση και η Bundesliga, στην οποία μέχρι τώρα στη σεζόν είχαν διεξαχθεί ματς μπροστά και σε 10.000 φιλάθλους, αλλά πλέον όλα τα γήπεδα πρόκειται να κλείσουν για τον επόμενο μήνα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα επιτραπεί ξανά η πρόσβαση για τον κόσμο στο υπόλοιπο του 2020!

Το καλό μέσα στο «πισωγύρισμα» που φέρνει αυτή η απόφαση είναι ότι δεν τίθεται θέμα διακοπής της Bundesliga, παρά το νέο πλαίσιο των ισχυρών περιορισμών στη δημόσια ζωή που θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 2 Νοεμβρίου.

Κάτι που δεν ισχύει για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με τις 6 από τις 21 γερμανικές περιφέρειες-δήμους (Βρέμη, Αμβούργο, Ρηνανία, Σάαρλαντ, Σλέσβιγκ-Χόλσταϊν και Νοτιοδυτική περιφέρεια) να έχουν ήδη επιβάλλει τη διακοπή τους.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ντόρτμουντ: Δίχως κόσμο με Ζενίτ, απορρίφθηκε το αίτημα...

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το ματς με την Ζενίτ!

Με τριάδα στην άμυνα η ΑΕΚ κόντρα στη Λέστερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης