Champions League: «Διπλό» της Μπάγερν στη Μόσχα - Έμειναν στο μηδέν Σαχτάρ και Ίντερ - Δείτε τα γκολ

Champions League: «Διπλό» της Μπάγερν στη Μόσχα - Έμειναν στο μηδέν Σαχτάρ και Ίντερ - Δείτε τα γκολ

Η Μπάγερν Μονάχου, με γκολ του Κίμιχ στο 79’, πέρασε από τη Μόσχα, επικρατώντας 2-1 της Λοκομοτίβ και έκανε το «2 στα 2» στον Α’ όμιλο του Champions League - Στο άλλο ματς η Ίντερ μπορεί να είχε τις ευκαιρίες και δυο δοκάρια, ωστόσο ήρθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με τη Σαχτάρ, για τον Β' όμιλο

locomotiv_bayern
Η Μπάγερν πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της φεύγοντας με το τρίποντο από την Μόσχα, ενώ η Ίντερ ούτε σήμερα δεν μπόρεσε να νικήσει μένοντας στο 0-0 στην έδρα της Σαχτάρ.

Η Ιντερ είχε δύο δοκάρια, αλλά η Σαχτάρ που είχε νικήσει τη Ρεάλ στην πρεμιέρα, κράτησε το 0-0 και παρέμεινε 1η στον 2ο όμιλο, με τους Νερατζούρι να μετρούν δύο ισοπαλίες.


Σαχτάρ-Ίντερ 0-0



Η Σαχτάρ τρέλανε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, έχοντας βάλει τρία γκολ στο ημίχρονο στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, απ' όπου έφυγε τελικά με τρίποντο. Εκείνη η νίκη έβαλε φωτιά στο γκρουπ και αυτή δεν έσβησε στη 2η αγωνιστική.

Οι Ουκρανοί άντεξαν στην ασφυκτική πίεση που τους άσκησε η Ιντερ, η οποία μετά από αυτό το 0-0, μετράει δύο ισοπαλίες στον 2ο όμιλο, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται ανέλπιστα στην κορυφή.


Κλείσιμο
Οι βολίδα του Μπαρέλα (16') και το φάουλ του Λουκάκου (41') σταμάτησαν στο οριζόντιο δοκάρι της Σαχτάρ, ενώ οι Ιταλοί έχασαν και κάποιες ακόμα καλές ευκαιρίες.

Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να πάρουν το ματς και πλέον θα πρέπει να πάνε στις 3 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη, για να διεκδικήσουν κόντρα στη Ρεάλ την πρώτη τους επιτυχία.

Σαχτάρ (Λουίς Κάστρο): Τρουμπίν, Κοτσολάβα (62' Ματβιένκο), Μπόνταρ, Ντοντό, Κορνιένκο, Ντεντίνιο (15' Τάισον), Μάρλος (88' Πάτρικ), Σόλομον, Μαϊκόν, Μάρκος Αντόνιο, Τετέ

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Ντ' Αμπρόζιο (80' Νταρμιάν), Ντε Φράι, Γιανγκ (85' Πιναμόντι), Χακίμι, Μπαρέλα, Βιδάλ (79' Ερικσεν), Μπρόζοβιτς, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (72' Πέρισιτς).

Λοκομοτίβ Μόσχας-Μπάγερν 1-2



Δεν έπεισε, «βασανίστηκε» στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η Μπάγερν Μονάχου ακόμη κι έτσι βρήκε τον τρόπο να πάρει τον βαθμό στη Μόσχα απέναντι στην κάτι παραπάνω από αξιόμαχη Λοκομοτίβ (1-2), κάνοντας το 2Χ2 στον 1ο όμιλο.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Μάρκο Νίκολιτς): Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοβ, Τσόρλουκα, Κερκέιρα, Ρίμπους, Ιγκνατίεβ (76' Ζεμαλεντίνοβ), Κούλικοβ (89' Λισάκοβιτς), Μίραντσουκ, Κρικόβιακ, Σμολόβ (75' Ριμπτζίνσκι), Ζε Λουίς

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε, Αλάμπα, Ερναντέζ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (46' Μαρτίνεθ), Τολισό, Μίλερ (46' Γκνάμπρι), Κομάν (69' Κόστα), Λεβαντόφσκι


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης