Super League , Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 1-0: Με την υπογραφή του Μπαράλες - Δείτε το γκολ

Super League , Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 1-0: Με την υπογραφή του Μπαράλες - Δείτε το γκολ

Ο Χερόνιμο Μπαράλες κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 73' και στο 77' κέρδισε την αποβολή του Σελίμοβιτς, οδηγώντας τον Αστέρα στη νίκη και έστω και προσωρινά στη 3η θέση της Super League 1 

asterasofhhh
Το εξαιρετικό του ξεκίνημα συνέχισε ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς επικράτησε και του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 3η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό.

Στον αντίποδα οι Κρητικοί που έμειναν με 10 παίκτες από το 77' έμειναν στους 6, καθώς δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι στο ματς, ενώ έχασαν και τον Ναμπί και εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και ο μεγάλος άτυχος
Ο αγώνας στη Τρίπολη είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή και έναν μεγάλο άτυχο. Ο πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Χερόνιμο Μπαράλες. Ο Αργεντίνος ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, ευστόχησε κάνοντας το 1-0 και στην συνέχεια κέρδισε και την αποβολή του Σελίμοβιτς. Ο άτυχος δεν είναι άλλος από τον Ναμπί. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο γόνατο και δυστυχώς υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.

Καλό ξεκίνημα και μέτρια συνέχεια ως το τέλος του ημιχρόνου
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που στο ξεκίνημά του είχε γρήγορο ρυθμό και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Ριέρα στο 4', με την κεφαλιά του να αποκρούει ο Βάντερμαν και με τον ίδιο παίκτη στο 13' με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Και τους φιλοξενούμενους στο 9' και στο 12' με τον Ναμπί αρχικά που έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε μετά από κόντρα ελάχιστα κόρνερ και τον Σαρδινέρο που νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο.

Αυτές ήταν και οι πιο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η πιο καθοριστική στιγμή ήταν στο 36', όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο ο Ναμπί. Ο παίκτης του ΟΦΗ πήγε να κάνει ντρίπλα μέσα στην περιοχή και με τον αντίπαλό του μακριά, του γύρισε το γόνατο, με τον Μπαλογιάννη να μπαίνει στη θέση του.

Κλείσιμο


Το καθάρισε ο Μπαράλες
Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι είχαμε σχετικά γρήγορο ρυθμό δεν είχαμε τις μεγάλες φάσεις. Το ματς όσο περνούσαν τα λεπτά έγινε ακόμα πιο σκληρό και έτσι φτάσαμε στο 70' όταν και ουσιαστικά κρίθηκαν τα πάντα. Ο Μπαράλες πήρε το πέναλτι από τον Σελίμοβιτς που τον τράβηξε, ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό



1-0. Μάλιστα 7 λεπτά αργότερα ο Μπαράλες έπεσε μετά από σπρώξιμο επίσης του Σελίμοβιτς με τον παίκτη του ΟΦΗ να δέχεται την δεύτερη κίτρινη.



Ακόμα και με παίκτη λιγότερο όμως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έχασε την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν στο 87' αρχικά ο Γκαργκαλατζίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο που βγήκε και έκοψε με τα πόδια και στην συνέχεια ο Γρίβας σούταρε στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική ευκαιρία με τον Αστέρα να παίρνει τη νίκη.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης