Premier League, Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Νέο στραβοπάτημα για τους Πολίτες - Δείτε τα γκολ

Premier League, Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Νέο στραβοπάτημα για τους Πολίτες - Δείτε τα γκολ

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι, με τους Πολίτες να χάνουν κι άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα, μετά το στραβοπάτημα (3-3) με την Τότεναμ, την περασμένη αγωνιστική - Τέταρτη σερί αγωνιστική στην Premier League παραμένει αήττητη η Γουέστ Χαμ

westham_city
Το παιχνίδι για του συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Τα «Σφυριά» προσπάθησαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.


Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου στο ματς, η Γουέστ Χαμ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με το εντυπωσιακό τέρμα του Αντόνιο. Μετά από σέντρα του Κουφάλ, ο 30χρονος φορ έπιασε ένα τρομερό ψαλίδι, παρά το γεγονός ότι ο Ντίας ήταν κολλημένος πάνω του και πέτυχε με αυτόν τον υπέροχο τρόπο, το 1-0. Με αυτό το γκολ, ο Αντόνιο έφτασε τα 3 γκολ σε 6 συμμετοχές στην Premier League.

Οι Πολίτες, εμφανώς επηρεασμένοι από το γκολ της Γουέστ Χαμ, αδυνατούσε να βρει διαδρόμους για να φτάσει στην περιοχή του Φαμπιάνσκι. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτο ημιχρόνου.

Ο Ισπανός τεχνικός βλέποντας τα αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα του στην επίθεση και τη δημιουργία φάσεων, πέρασε στο ματς τον Φόντεν αντί του Αγουέρο. Δεν χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά, καθώς στο 50’ ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έφερε το ματς στα ίσα.

Κλείσιμο
Ο Ζοάο Κανσέλο, από τα αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Φόντεν έφερε την μπάλα μπροστά του και με το αριστερό έκανε το 1-1. Μετά την ισοφάρισε, η Σίτι συνέχισε την ασφυκτική πίεση, ωστόσο οι γηπεδούχοι, δεν της επέτρεψαν να σκοράρει και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση.

Ο Στέρλινγκ, θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε ήρωα του παιχνιδιού όταν στο 86' μπήκε μόνος του στην περιοχή μετά την πάσα του Ντε Μπράινε, αλλά ο Φαμπιάνσκι τον νίκησε στο μεταξύ τους τετ-α-τετ. ​

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τα «Σφυριά» να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στην Premier League, και τους Πολίτες να έχουν συγκεντρώσει σε 5 αγωνιστικές μόλις 8 βαθμούς.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Μπαλμπουενά, Ογκμπόνια, Κρέσγουελ, Μαζουακού, Μπόουεν (69’ Αλέρ), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Αντόνιο (52’ Γιαρμολένκο)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ (78’ Ζιντσένκο), Ντίας, Γκαρθία, Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα (68’ Ντε Μπρόινε), Ρόδρι, Γκιντογάν, Μαχρέζ, Αγουέρο (46’ Φόντεν), Στέρλινγκ

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

«Μήνυμα» από το ΣΕΦ: «Μια ομάδα ενάντια στον COVID-19»

Η Ρεάλ ξεκίνησε ήδη επαφές με τον Ποτσετίνο

Super League: Θετικά στον ιό δυο μέλη του Απόλλωνα Σμύρνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης