Super League 1: Για μια νέα αρχή κόντρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός - Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ

Super League 1: Για μια νέα αρχή κόντρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός - Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ

Η 6η αγωνιστική της Super League 1 ανοίγει αυλαία με πλούσιο σε ποδοσφαιρικό θέαμα πρόγραμμα - Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον επικίνδυνο Βόλο, ενώ την Κυριακή η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα

PAO_VOLOS
Ο Λάζλο Μπόλονι θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα, απέναντι στον Βόλο.

Ο  Ρουμάνος τεχνικός λοιπόν ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό ματς, στην οποία συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος χαφ, Μαουρίσιο.
Παράλληλα, για πρώτη φορά μέσα στην φετινή σεζόν βρίσκεται στην αποστολή και ο Γιοάν Μολό, ο οποίος παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο στις προπονήσεις και έμοιαζε… δεδομένη η παρουσία του σ’αυτή.

Αναλυτικά η «πράσινη» αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής.

Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Άρη που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο αναβλήθηκε λόγω του εντοπισμού κρουσμάτων κορωνοϊού στους Θεσσαλονικείς.

Την Κυριακή ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης την Λαμία στη Ριζούπολη.

Κλείσιμο
Τέλος, η ΑΕΚ μετά την βαριά ήττα της την Πέμπτη από την Μπράγκα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, θέλει να ξεκινήσει την αντεπίθεση από την δύσκολη έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες έχοντας δείξει καλά δείγματα μέχρι στιγμής στην Super League, σημείωσαν την πρώτη τους νίκη επί του Απόλλωνα στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής.

Περαιτέρω, η περιοχή των Ιωαννίνων βρίσκεται στο Επίπεδο 3 στη σήμανση για το βαθμό διάδοσης του κορωνοϊού, όμως τα τελευταία 24ωρα τα κρούσματα αυξάνονται. Την Πέμπτη εντοπίστηκαν 23 θετικοί στον Covid-19 και αυτό έχει αυξήσει την ετοιμότητα των φορέων. Οι παράγοντες της Ένωσης διατηρούν επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές και ενημερώνονται μήπως αλλάξει κάτι εν όψει του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η 6η αγωνιστική:

Σάββατο 24/10

Παναθηναϊκός-Βόλος 18:30

Κυριακή 25/10

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 16:00

Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 18:15

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 18:30
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης