ΠΑΟΚ: Μονόδρομος η νίκη στην πρεμιέρα με την Ομόνοια για το Europa League

ΠΑΟΚ: Μονόδρομος η νίκη στην πρεμιέρα με την Ομόνοια για το Europa League

Νικηφόρα θέλει να αρχίσει την πορεία του (19:55, CosmoteSport 3) στο Europa League ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Ομόνοια στην άδεια Τούμπα

paok-europa
Με το… δεξί θέλει να μπει στους ομίλους του Europa League ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί την Ομόνοια στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση της UEFA (19:55, CosmoteSport 3).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις να μπει στο Champions League, με νίκες επί της Μπεσίκτας και της Μπενφίκα, αλλά λύγισε στα διπλά ματς με την Κράσνονσταρ.

Τώρα οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους μία νέα πρόκληση, με στόχο να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει μέσω και του Ολυμπιακού τους Κύπριους, οι οποίοι αναμένεται να κλείσουν κάθε διάδρομο για την «ασπρόμαυρη» επίθεση που θα επιδιώξει να νικήσει τον Φαμπίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα σε σχέση με το πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Μιχάι, ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν ο Γιαννούλης και ο Μάτος. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Νινούα, με τον Τζόλη και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να είναι πίσω από τον Τσόλακ.

Κλείσιμο
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Σφιντέρσκι και Κούτσιας.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Φαμπίνιο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Μπατεάκ, Τζόρντι Γκόμεζ, Παπουλή, Ασαντέ, Σενέ και Ντούρις.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε στον νέο επιδημιολογικό χάρτη το επίπεδο που βρίσκεται κάθε περιοχή

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ κοντά στη Ζάκυνθο - Η δόνηση έγινε αισθητή στην Αχαΐα

Λάουρα Νάργες: Δεν είναι πια ξανθιά - Έγινε ίδια η Κιμ Καρντάσιαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης