Καρέρα: «Στόχος η πρόκριση, να ξεκινήσει από αύριο αυτή η προσπάθεια»

Καρέρα: «Στόχος η πρόκριση, να ξεκινήσει από αύριο αυτή η προσπάθεια»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Μπράγκα τόνισε πως η Ένωση θα παλέψει ώστε από το πρώτο ματς να αρχίσει να βάζει τις βάσεις της πρόκρισης από τον όμιλο - «Είμαστε ένα ανταγωνιστικό σύνολο», υπογράμμισε ο Νέλσον Ολιβέιρα

karera-eyropa
Ο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως γνωρίζει τα ατού της Μπράγκα, επισημαίνοντας πως η ΑΕΚ στοχεύει στην πρόκριση από τον όμιλο, κάτι που θα πρέπει να αποδείξει από την πρώτη αγωνιστική. Παράλληλα ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης υποστήριξε πως ήδη έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης (22:00 - Cosmote Sport2).

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου του Europa League κόντρα στην Μπράγκα:

Για το ποιος θα είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσει το παιχνίδι για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα: «Θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, που παίζει με ταχύτητα. Ξέρουμε ότι είναι καλοί στο έναν εναντίον ενός, συνεπώς θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε σε αυτό και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το ποιος είναι το φαβορί η ΑΕΚ ή η Μπράγκα: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Συνεπώς θα δούμε αύριο».

Για το ποιος είναι ο στόχος της ΑΕΚ στον όμιλο: «Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Γι' αυτό από αύριο θα ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια για να προχωρήσουμε με νίκη».

Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα: «Κατά 90% ναι. Γνωρίζω ποιοι θα παίξουν ήδη».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Μ. ΚΑΡΕΡΑ ΚΑΙ Ν. ΟΛΙΒΕΪΡΑ


Ολιβέιρα: «Περιμένω ένα ισορροπημένο ματς, έχουμε ανταγωνιστικό σύνολο»

Από τη μεριά των παικτών της ΑΕΚ μίλησε ο Νέλσον Ολιβέιρα:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι και αν υπάρχει φαβορί: «Περιμένω ένα ισορροπημένο ματς, όπως όλα στον όμιλο. Ξέρω την ομάδα της Μπράγκα, έχει γρήγορους παίκτες, όπως είπε και ο προπονητής μας. Εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί σαν σύνολο, μπαίνουμε επιθετικά στην άμυνα και θεωρώ πως είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει φαβορί».

Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης της Μπράγκα με τον οποίο έχει μιλήσει για το παιχνίδι και για το ποιους παίκτες ξεχωρίζει: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Γνωρίζω όμως τον Παουλίνιο που είχαμε παίξει μαζί σε μικρή ηλικία. Σίγουρα αύριο θα μιλήσω με κάποιους. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Η Μπράγκα ως σύνολο ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια ανεξαρτήτως του προπονητή που έχει».

Για το αν το γεγονός ότι παίζει στην Πορτογαλία αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον ίδιο και αν του αρέσει να παίζει μαζί με τον Ανσαριφάρντ στην ενδεκάδα: «Είναι ξεχωριστό να παίζω στη χώρα μου και ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που ξέρω. Αλλά όταν ξεκινήσει το ματς όλα αυτά τα ξεχνάω. Ο Καρίμ είναι ένας καλός παίκτης, τα πάει καλά και μου αρέσει να παίζω μαζί του όπως και με τους άλλους συμπαίκτες μου. Μας βοηθάει, αποτελεί μια καλή προσθήκη αλλά μου αρέσει να παίζω με όλους τους συμπαίκτες μου το ίδιο».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Champions League, Ζάλτσμπουργκ - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-2: «Μοιρασιά» με κερδισμένους τους Ρώσους - Δείτε τα γκολ

Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ 2-3: Σόκαραν τη «Βασίλισσα» οι αποδεκατισμένοι Ουκρανοί - Δείτε τα γκολ

«Στοπ» στην επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα - Χωρίς κόσμο Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης