Premier League, Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 3-3: Επική ανατροπή για τα σφυριά στο 90'+4 - Δείτε τα γκολ

Premier League, Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 3-3: Επική ανατροπή για τα σφυριά στο 90'+4 - Δείτε τα γκολ

Ασύλληπτη ανατροπή από τη Γουέστ Χαμ, που έχανε 3-0 στο 82' και πήρε βαθμό (3-3) με τρομερή βολίδα του Λαντσίνι στην τελευταία φάση, αφήνοντας την Τότεναμ να ψάχνει... από που της ήρθε

totenhamm
Η φετινή Premier League είναι αδιανόητη και τόσο απρόβλεπτη, όσο ποτέ, χαρίζοντας τρομερές ματσάρες. Οπως αυτό το τρελό Τότεναμ-Γουέστ Χαμ, το οποίο έληξε 3-3 και ενώ μέχρι το 82' ήταν στο 3-0. Ωστόσο, τα Σφυριά έκαναν απίθανο fight back και με βολίδα στο παράθυρο από τον Λαντσίνι στο 90'+4', έκλεψαν την ισοπαλία από την... τσέπη του Ζοσέ Μουρίνιο, που στο φινάλε κοιτούσε αποσβολωμένος το γήπεδο.



Ολα όμως είχαν ξεκινήσει τέλεια για τους Spurs. Κέιν και Σον που πλέον βρίσκονται με κλειστά μάτια, σημείωσαν και τα τρία γκολ και πλέον αποτελούν το τέταρτο κορυφαίο δίδυμο συνεργασίας στην ιστορία της Premier League. Αρχικά, μόλις στα 45 δευτερόλεπτα, ο Αγγλος φορ έβγαλε 40άρα μπαλιά και ο Κορεάτης παρτενέρ του σκόραρε με ωραίο curler.

Ηταν μάλιστα η έκτη ασίστ του Κέιν για φέτος στον Σον, ο οποίος μετράει ήδη επτά γκολ και μάλιστα σε επτά σουτ εντός εστίας. Επειτα το πήρε εντελώς πάνω του ο Κέιν, που έβαλε τρομερό γκολ με ποδιά και σουτ (8'), ενώ με κεφαλιά (16') έβαλε το πέμπτο του για φέτος.

Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ αντέδρασε προς το φινάλε. Ο Φορνάλς έχασε το πιο απίθανο γκολ της χρονιάς, αλλά η κεφαλιά του Μπαλμπουένα (82') και το αυτογκόλ του Σάντσες (85') έφεραν το παιχνίδι στο γκολ. Τελικά αυτό ήρθε με το... μπουμπουνητό του Λαντσίνι και γκρέμισε την Τότεναμ από τη 2η θέση, όπου είχε βρεθεί για κάποια λεπτά.

Κλείσιμο
Ο Γκάρεθ Μπέιλ μπήκε στο 72' και επέστρεψε στην Premier League με μεγάλη χαμένη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, στην 500ή εμφάνιση της καριέρας του!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Μπατής

Στο «Γεντί Κουλέ» ο παρατηρητής Κλάτενμπεργκ

Συλλυπητήρια των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τον θάνατο του Κώστα Μπατή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης