Premier League, Τσέλσι - Σαουθάμπτον 3-3: «Πάγωσαν» στο τέλος οι Λονδρέζοι - Δείτε τα γκολ

Premier League, Τσέλσι - Σαουθάμπτον 3-3: «Πάγωσαν» στο τέλος οι Λονδρέζοι - Δείτε τα γκολ

Ο Βέρνερ πήρε μπρος, πέτυχε τα πρώτα του γκολ στην Premier League, αλλά η Τσέλσι στην άμυνα ήταν τραγική και η Σαουθάμπτον με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε ισοπαλία 3-3

chelsea_south
H νίκη με την Πάλας ήταν απλά μια παρένθεση για την Τσέλσι, η οποία επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και... τιμωρήθηκε από την Σαουθάμπτον στο Λονδίνο. Οι Μπλε παραχώρησαν ισοπαλία 3-3 στους «Άγιους», με τον Γουόλκοτ να κάνει τη ζημιά στις καθυστερήσεις. Κάκιστη η άμυνα των γηπεδούχων που είδαν τον Τίμο Βέρνερ να πετυχαίνει τα πρώτα του γκολ στην Premier League.


Η Τσέλσι μπήκε δυνατά, πήρε τον απόλυτο έλεγχο και έβαλε δύσκολα με το... καλημέρα στη Σαουθάμπτον. Ετσι, στο 15ο λεπτό από μπαλιά του Τσίλγουελ, ο Βέρνερ ξεκίνησε την κούρσα από αριστερά, συνέκλινε προς το κέντρο,  και μπροστά από αρκετά σώματα έκανε το δεξί σουτ στην αντίθετη γωνία πετυχαίνοντας το 1-0. Οι «μπλε» είχαν τον έλεγχο και φάνηκε να «καθαρίζουν» το ματς όταν στο 28' από μπαλιά του Ζορζίνιο στο χώρο, ο Βέρνερ έκανε ό,τι ήθελε τον Μπεντνάρεκ, πήρε τη μπάλα με τον ώμο, έκανε τη λόμπα και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Ωστόσο, τα αμυντικά προβλήματα ήταν πολλά για τους γηπεδούχους και ήρθαν στην επιφάνεια σε ακόμα ένα ματς. Στο 43' από λάθος του Χάβερτς και κλέψιμο του Τσε Άνταμς, ο Ινγκς πέρασε και τον Κέπα για να μειώσει σε 2-1, δίνοντας έτσι την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση στους φιλοξενούμενους.

Τα μετόπισθεν των Λονδρέζων έφεραν ακόμα ένα τραγικό λάθος. Στο 57' ο Ζούμα έκανε κακό γύρισμα προς τον Κέπα, αυτός έκανε λάθος αφήνοντας τον Άνταμς ελεύθερο από πλάγια θέση, το γύρισμά του προσπάθησε να σταματήσει ο Κρίστενσεν με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και ο Ανταμς με δυνατό σουτ από κοντά πέτυχε το 2-2. Ωστόσο, χρειάστηκαν 90 δευτερόλεπτα για να απαντήσει η Τσέλσι. Ο Πούλισικ έβγαλε τον Βέρνερ στην περιοχή, ο Γερμανός γύρισε υπέροχα στον Χάβερτς κι εκείνος με εύκολο πλασέ πέτυχε το 3-2. Ο Ζίγιεχ πήρε θέση στο βασικό σχήμα, αλλά δεν έδωσε επιθετικά την ώθηση που ήθελε ο Λάμπαρντ. Η Τσέλσι ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί και το... πλήρωσε στις καθυστερήσεις. Από εκτέλεση φάουλ, ο Ζούμα απομάκρυνε, ο Γουόλκοτ έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Βέστεργκαρντ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά για να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 3-3!

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ζούμα, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Καντέ, Πούλισικ (87' Τζέιμς), Χάβερτς, Μάουντ (72' Ζίγιεχ), Βέρνερ (90' Άμπραχαμ)

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Γουόκερ – Πίτερς, Μπέντναρεκ, Βέστεργκαρντ, Μπέρτραντ, Γουόλκοτ, Γουόρντ – Πρόους, Ρομέου (87' Ντιαλό), Ρέντμοντ (77' Τέλλα), Άνταμς (87' Λονγκ), Ινγκς

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αντίλ Ραμί βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της Πάμελα Άντερσον

Συγκλονίζει η μητέρα της 3χρονης από την Κορινθία: «Πάλεψα με τα ροτβάιλερ για να σώσω την κόρη μου»

Euroleague, Ολυμπιακός-Μακάμπι 85-82: Σπουδαία νίκη με buzzer beater του Χάρισον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης