Super League 1, Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0: Ερυθρόλευκος θρίαμβος - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0: Ερυθρόλευκος θρίαμβος - Δείτε τα γκολ

Με τον... καυτό Ελ Αραμπί να βγάζει τρεις φορές τα «πιστόλια» (χατ τρικ), ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά πήρε μπρος στο 2ο ημίχρονο και συνέτριψε με 4-0 τον Ατρόμητο (που έπαιζε με 10 από το 30' κόκκινη Μάτιτς) για την 5η αγωνιστική της Super League 1 - Σκόρερ και ο Χασάν

yusef
Ένας σοβαρός και πολύ καλός μεσοεπιθετικά Ολυμπιακός με τον Φορτούνη σε μεγάλα κέφια και σκόρερ τρεις φορές τον Ελ Αραμπί και μία τον Χασάν... σκόρπισε τον Ατρόμητο με σκορ 4-0 με τους Περιστεριώτες να παίζουν με δέκα παίκτες λόγω της σωστής αποβολής του Μάτιτς από το 31'. Ένας Ελ Αραμπί πάντως που έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα με 7 τελικές!



ΜΕ 4-2-3-1 ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡΤΟΥΝΗ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ, ΜΕ 3-5-2 Ο ΚΑΝΑΝΤΙ
 
Ο Μαρτίνς παρότι είχε δοκιμάσει διάφορα σχήματα (με ή και χωρίς Φορτούνη) αποφάσισε να χρίσει βασικό τον Έλληνα χαφ. Με διάταξη 4-2-3-1 ο Ολυμπιακός ήταν με Σα κίπερ, άμυνα με Σεμέδο, Μπα, Ραφίνια και Χολέμπας, δύο εσωτερικούς χαφ Εμβιλά και Καμαρά, μπροστά τους τον Φορτούνη, άκρα με Μασούρα και Βαλμπουενά και φορ τον Χασάν.
 
Κλείσιμο
Ο Κάναντι διάλεξε το 3-5-2. Με Γιαννιώτη στο τέρμα, Γκάλο, Ρισβάνη και Γούτα στην τριάδα των στόπερ και Κιβρακίδη δεξί φουλ μπακ και Νάτσο αριστερό. Στην πεντάδα για τον άξονα ήταν και οι Σάλομον, Μουνίθ και Χαρίσης και δίδυμο μπροστά ο Κωτσόπουλος με τον Μάτιτς.
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΤΣ

 
Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός είχε πιο καλή μεσοεπιθετικά εικόνα από τον Ολυμπιακό, τον απείλησε αρκετές φορές, έφτιαξε φάσεις αλλά γκολ δεν ήρθε. Αρχικά στο 5ο λεπτό με τον Φορτούνη να σουτάρει αλλά η  μπάλα να βρίσκει κόντρα.
 
Αμέσως μετά ο Βαλμπουενά είχε ένα σουτ έξω και στο 6' ο Χασάν με ωραία κίνηση έστειλε τη μπάλα σχεδόν δίπλα από τα δοκάρια του Γιαννιώτη.
 
Ο Ατρόμητος επιχείρησε να αντιδράσει με ένα σουτ του Σάλομον στο 10' που έφυγε άουτ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να βγάζει φάσεις, όπως την κεφαλιά του Μασούρα στο 11' και ένα δυνατό και καλό σουτ του Χολέμπας έξω στο 18'.
 
Στο 20ό λεπτό ο Σεμέδο έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γούτας έβγαλε τη μπάλα εκτός και ενώ κατευθυνόταν προς τα δίχτυα μετά την κεφαλιά του Πορτογάλου μπακ. Στο 31' ο Μάτιτς πήγε δυνατά με τις τάπες πάνω στον Καμαρά και αρχικά είδε κίτρινη αλλά με τη χρήση του VAR δέχθηκε κόκκινη και αποβλήθηκε για να μείνει ο Ατρόμητος με 10 παίκτες. Το ημίχρονο έκλεισε στο 0-0 και ενώ ο Νάτσος είχε στο 35' ένα σουτ έξω και ο Γούτας μία κεφαλιά που μπλόκαρε ο Σα στο 42'
 
ΣΚΟΡΕΡ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ VAR ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ, ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 2-0!!!
 
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πραγματικά... έκρυψε τη μπάλα στη φάση του 1-0. Ο Καμαρά έβγαλε στον Φορτούνη και εκείνος πρόλαβε και 'έκοψε' εξαιρετικά στον Ελ Αραμπί για να σκοράρει από κοντά. Ο επόπτης αρχικά σήκωσε τη σημαία του οφσάιντ όμως μετά τη χρήση VAR το γκολ ορθώς μέτρησε διότι παράβαση δεν υπήρξε.
 
Στο 65ο λεπτό έμελλε να χριστεί σκόρερ και ο Χασάν. Ο Γιαννιώτης έκανε το βολέ πάνω στον Σάλομον ο οποίος αντί να διώξει σωστά του έφυγε η μπάλα για την πάρει ο Ελ Αραμπί, να τη δώσει στον Εμβιλά και εκείνος στον Χασάν για να κάνει από κοντά το 2-0.
 
Ο ΓΚΟΛΕΑΔΟΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ... ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 4-0, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΑ!!!
 
Στο 82ο λεπτό ο Ολυμπιακός έφυγε στην κόντρα με τον Λοβέρα που έκανε μία πολύ ωραία ενέργεια παρότι αρχικά πήγε να βγει τετ α τετ. Γύρισε τη μπάλα στον Ελ Αραμπί που... έγραψε με ωραίο τελείωμα το 3-0.
 
Στο 87' μετά από κόρνερ και τον Σεμέδο να φάνηκε να βάζει λίγο το κεφάλι του από κοντά ο killer του Ολυμπιακού έκανε το 4-0, φτάνοντας έτσι το χατ τρικ.

MVP: Τρομερός Κώστας Φορτούνης αλλά και φοβερός Ελ Αραμπί. Αρχηγική εμφάνιση και κομβικός ο ρόλος του Φορτούνη στην επικράτηση του Ολυμπιακού. Από τα δικά του πόδια έγινε το 1-0.
 
Από κοντά και ο Ελ Αραμπί που έβαλε τρία γκολ ερχόμενος από τον πάγκο και ήταν εξαιρετικός. Μπήκε αλλαγή στο 40' και σκόραρε στο 51' και γενικά έδωσε άλλον... αέρα στον Ολυμπιακό. Το 2ο του γκολ το έβαλε στο 82' και το 3ο στο 87'.
 
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο έτερος σκόρερ Χασάν που έκανε το 2-0. Ο Εμβιλά από την άλλη έδωσε την πρώτη του ασίστ στο 2-0 του Χασάν ενώ ο Λοβέρα έκανε ωραία ενέργεια φτιάχνοντας τη φάση του 3-0.
 
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Εύκολα μπαίνει εδώ ο Μάτιτς μόνο και μόνο για την κόκκινη που δέχθηκε με μία απερίσκεπτη ενέργεια πάνω στον Καμαρά. Γκάφα είναι και η αντίδραση του Σάλομον και το πως γίνεται το 2-0.
 
Η ΓΚΑΦΑ: Η κίνηση του Μάτιτς να χτυπήσει με τις τάπες χαμηλά τον Καμαρά που απέεφερε την κόκκινη στον παίκτη του Ατρόμητου μετά από χρήση VAR καθώς αρχικά είχε δει κίτρινη.
 
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σε τουλάχιστον δύο δύσκολες φάσεις του αγώνα η διαιτησία χρειάστηκε τη συνδρομή του VAR. Σωστή και η απόφαση για την κόκκινη του Μάτιτς και για τη φάση του γκολ όπου λανθασμένα σήκωσε το σημαιάκι του κόρνερ ο βοηθός.
 
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός ήταν καλός μεσοεπιθετικά και σοβαρός από το ξεκίνημα του αγώνα αλλά στο β' μέρος ήταν καταιγιστικός με 4 γκολ. Ακόμα και χωρίς την αποβολή του Μάτιτς ήταν εμφανώς ανώτερος του Ατρόμητου και έφτασε στην κατάκτηση μίας νίκης με βαθμολογικά και ψυχολογικά ωφέλη ενόψει Μαρσέιγ.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Εμβιλά (75' Μπουχαλάκης), Φορτούνης (69' Ραντζέλοβιτς), Χασάν (75' Σουντανί), Ραφίνια, Μασούρας (40' Ελ Αραμπί), Μπα, Χολέμπας και Βαλμπουενά (69' Λοβέρα).
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γούτας, Χαρίσης (61' Χριστοδουλόπουλος), Γκάλο, Μουνίθ (35' Μπουσούλατζιτς), Νάτσος, Κιβρακίδης (69' Ούμπιδες), Σάλομον (69' Γκαλβάο), Κωτσόπουλος (61' Ενσικουλού), Ρισβάνης και Μάτιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης