«Χαμός» στο Twitter με την εμφάνιση του Τάισον σε συνέντευξη: «Μοιάζει αποχαυνωμένος, σαν να είναι μεθυσμένος»

«Χαμός» στο Twitter με την εμφάνιση του Τάισον σε συνέντευξη: «Μοιάζει αποχαυνωμένος, σαν να είναι μεθυσμένος»

Ο 54χρονος θρύλος της πυγμαχίας προκάλεσε ανησυχία στους φαν του, εξαιτίας της προβληματικής του ομιλίας σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν 

tysonn
Ο εμβληματικός μποξέρ φιλοξενήθηκε μέσω απευθείας σύνδεσης στην εκπομπή Good Morning των Πιρς Μόργκαν και Σούζαν Ριντ, προκαλώντας την αναστάτωση των φαν του.

Ο 54χρονος Τάισον αναμένεται να επιστρέψει στα ρινγκ στις 28 Νοεμβρίου σε έναν αγώνα επίδειξης ικανοτήτων με φιλανθρωπική χροιά απέναντι στον Ρόι Τζόουνς. Όταν λοιπόν ερωτήθη σχετικά με το πολυαναμενόμενο comeback του, απάντησε: «Είμαι έτοιμος να το κάνω. Νιώθω πολύ καλά!».

Έπειτα η συζήτησε στράφηκε σε θέματα που αφορούσαν την πολιτική με τον Πιρς να τον ρωτά: Σε τρεις εβδομάδες έχουμε τη μεγάλη μάχη με τον Τζόουνς, αλλά και τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Είσαι φίλος εδώ και καιρό με τον Ντόναλντ Τραμπ, νομίζεις ότι μπορεί να ξανα κερδίσει;

«Ναι αυτό είναι αλήθεια. Ασκώ το εκλογικό μου δικαίωμα, ψηφίζοντας αυτόν που θέλω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για πολιτική. Ο καθένας ας ψηφίσει όποιον θέλει. Αλλά σας παρακαλώ ψηφίστε!».

Αυτό ωστόσο που μπήκε στο στόχαστρο του σχολιασμού των θαυμαστών του ήταν το γεγονός πως ο παλαίμαχος πυγμάχος έδειχνε να τα έχει χαμένα, μη μπορώντας να ολοκληρώσει με διαύγεια τις σκέψεις του. Πολλοί χρήστες του twitter μάλιστα υπογράμμισαν πως «Φαίνεται κουρασμένος», «Είναι οδυνηρό να τον παρακολουθεί»,  «Δεν μπορεί να συμπληρώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση. Έδειχνε κενός και μπερδεμένος, σαν να είναι μεθυσμένος».

Mike Tyson Confesses He Would Be Too Scared to Fight Piers | Good Morning Britain
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Από τις 10:00 το Oruc Reis έχει κλείσει το σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού

Εταιρεία παραγωγής πορνό άνοιξε «θεματικό πάρκο ενηλίκων» στο Τόκιο

Τρίκαλα: Ξεριζώθηκαν μεγάλα δέντρα και καταπλάκωσαν αυτοκίνητα! - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης