Premier League, Λιντς-Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Η ομάδα του Μπιέλσα γίνεται λατρεία - Δείτε τα γκολ

Premier League, Λιντς-Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Η ομάδα του Μπιέλσα γίνεται λατρεία - Δείτε τα γκολ

Σε ένα φεστιβάλ επιθετικού ποδοσφαίρου και αδιανόητου ρυθμού, η Λιντς έδειξε και κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (1-1), ότι μπορεί να τους παίξει όλους στα ίσα και άξιζε τη νίκη

city_leeds
Πρεμιέρα στο «Ανφιλντ». Οι πρωταθλητές στη λήξη έχουν τη γλώσσα έξω. Σκασμένοι από το τρεχαλητό και ανακουφισμένοι που ξεκίνησαν με μία τόσο δύσκολη νίκη (4-3) κόντρα σε μία νεοφώτιστη, η οποία τους τρόμαξε. Και το ίδιο έκανε και τώρα απέναντι στη Νο2 στη σειρά δυναμικότητας στο Νησί. η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα δεν θα παίξει για την παραμονή. Δεν γίνεται με τον τρόπο που αγωνίζεται. Τα Παγώνια γύρισαν στην Premier League για να κάνουν τα… δικά τους. Αυτά που έκαναν στο 1-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα ματς απίστευτο ρυθμού, εκπληκτικού επιθετικού ποδοσφαίρου. Αυτό δηλαδή που αναμέναμε από τη διαμάχη αγάπης του «Loco» με τον Πεπ.



Η ματσάρα ξεκίνησε με τρομερό φάουλ του Ντε Μπρόινε στο δοκάρι (3΄), ενώ στο 17’ ο Στέρλινγκ έβαλε μπροστά τη Σίτι με ωραίο πλασέ. Οι Πολίτες πίεζαν για ακόμα ένα, αλλά δεν τους έβγαινε. Σταδιακά οι γηπεδούχοι άρχιζαν να ξεθαρρεύουν, αλλά εκεί υπήρχε ο Εντερσον να τους κρατάει μακριά από το γκολ, όπως συνέβη εντυπωσιακά με τον Αϊλιν (45’).

Ωστόσο, στο 56’ πέρασε στο παιχνίδι ο Ροντρίγκο και εκεί άλλαξαν όλα. Δύο λεπτά αργότερα, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του club σημάδεψε με δύναμη το οριζόντιο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης από κόρνερ, ο Εντερσον έκανε λάθος έξοδο και ο Ισπανός φορ πλάσαρε για το πρώτο του τέρμα στην Αγγλία.

Ακριβώς 10 λεπτά αργότερα πάλι από κεφαλιά του Ρονρίγκο η μπάλα σταμάτησε εκ νέου στο δοκάρι. Και η Σίτι είχε όμως το γκάζι της. Μόνο που ο Στέρλινγκ δεν ήξερε τι να κάνει δύο φορές σε τετ α τετ, ενώ η ομάδα του διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι που δεν της δόθηκαν. Στο φινάλε βέβαια ήταν ο Εντερσον (88’) που νίκησε τον Μπάμφορντ και κράτησε έστω τον βαθμό για τη Σίτι, η οποία ήδη έχει χάσει πέντε βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές και δεν δείχνει καθόλου καλά. Τα μάτια όλων μας όμως είναι στραμμένα αλλού. Αυτή η Λιντς είναι τρέλα…

Κλείσιμο
Λιντς (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μεσλιέ, Κοχ, Αίλινγκ, Κούπερ, Φίλιπς, Κόστα, Κλιτς (77’ Ντέιβις), Ντάλας, Αλιόσκι (45’ Ποβέδα-Οκάμπο), Μπάμφορντ, Ρόμπερτς (56’)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ρουμπέν Ντίας, Λαπόρτ, Μεντί (71’ Ακε), Γουόκερ, Ρόδρι, Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Φεράν Τόρες (65’ Μπ. Σίλβα), Μαχρέζ (77’ Φερναντίνιο), Στέρλινγκ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Άρης: Παίρνει τον Μπεναλουάν της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Αυτό το ζώο δεν μπορεί να εξημερωθεί»

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιασικεβίτσιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης