Premier League, Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 4-0: Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα - Δείτε τα γκολ

Premier League, Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 4-0: Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα - Δείτε τα γκολ

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Τσέλσι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με 4-0, μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στην Premier League - Σκόρερ και δημιουργός ο Τσίλγουελ – δύο γκολ από πέναλτι ο Ζορζίνιο

chelseaaa
Η Τσέλσι ήθελε από νωρίς να επιβάλει τον ρυθμό της και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Η πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία για την Τσέλσι, ήρθε στο 19’ με τον Βέρνερ. Ο Γερμανός επιθετικός πήρε την μπάλα στην περιοχή από τον Χάβερτς, έκανε το πλασέ, αλλά η προσπάθεια του εξουδετερώθηκε από τον Γκουάιτα, Ένα λεπτό αργότερα, ήταν η σειρά του Ζορζίνιο να απειλήσει.

Έπειτα από μία εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά προς τα πίσω του Σίλβα, ο Ιταλός άσος της Τσέλσι δοκίμασε το πόδι του, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Κρίσταλ Πάλας.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν συντριπτική κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσαν να πατήσουν με ευκολία την αντίπαλη περιοχή. Ο Φρανκ Λάμπαρντ, φαινόταν στον πάγκο του προβληματισμένος και μετανιωμένος για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τους Πούλισικ και Μάουντ. Δύο παίκτες βαρόμετρα για την επιθετική ανάπτυξη της Τσέλσι. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0.



Αλλο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο τεχνικός των «μπλε», Λάμπαρντ, παρά το γεγονός πως δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας, ξεκίνησε με τα ίδια πρόσωπα.

Κλείσιμο
Τελικά η πίεση της Τσέλσι απέφερε καρπούς και στο 50ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ. Μετά από αρκετά λάθη και κόντρες στην περιοχή της Πάλας, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Τσίλγουελ, ο οποίος με ένα σουτ-οβίδα, νίκησε τον Γκουαίτα για το 1-0!

Στο 59’ ο Τσίλγουελ, μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ, έβγαλε για τον Ζουμά, ο οποίος πήρε την κεφαλιά αλλά η προσπάθεια του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Η Κρίσταλ Πάλας, η οποία ήταν ακίνδυνη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 63’. Ο Αγιού έκανε το σουτ αλλά ο Μεντί του είπε «όχι», κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Τρία λεπτά αργότερα οι «μπλε», πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση. Ο Τσίλγουελ αυτή τη φορά από σκόρερ έγινε δημιουργός. Εβγαλε μια ωραία σέντρα στον Ζουμά, ο οποίος νίκησε στον αέρα τον Σακό και με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η Τσέλσι, ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό και στο 77’ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και τρίτη φορά. Ο Εϊμπραχαμ ανατράπηκε εντός μεγάλης περιοχής από τον Μίτσελ και ο ρέφερι του αγώνα έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Ζορζίνιο, ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία που έπεσε ο Γκουαιτά για το 3-0. Στο 82’, οι γηπεδούχοι κέρδισαν ακόμη ένα πέναλτι, μετά από ανατροπή του Σακό στον Χάβερτς.

Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο σκόρερ του τρίτου τέρματος, Ζορζίνιο, ο οποίος ευστόχησε για το 4-0 και έφτασε τα 10 εύστοχα σε 11 συνολικά που έχει χτυπήσει με τη φανέλα των «μπλε».

Το 4-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων με την Τσέλσι, να επιστρέφεις στις νίκες μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ και την εκτός έδρας ισοπαλία με 3-3 με την νεοφώτιστη Γουέστ Μπρομ. Ετσι, έφτασε τους 7 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Τσέλσι (4-2-3-1): Μεντί, Ζούμα, Τ. Σίλβα, Τσίλγουελ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο, Χάντσον-Οντόι (83’ Πούλισικ), Χάβερτς, Βέρνερ, Εϊμπραχαμ

Κρίσταλ Πάλας (4-4-2): Γκουάιτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Σακό, Μίτσελ, Τάουνσεντ, ΜακΚάρθι (70’ Μιλιβόγιεβιτς), ΜακΑρθουρ (72’ Ρίντενβαλντ), Εζε, Ζαχά, Αγιού

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Άρης: Παίρνει τον Μπεναλουάν της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Αυτό το ζώο δεν μπορεί να εξημερωθεί»

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιασικεβίτσιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης