ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Europa League: Το προφίλ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Europa League: Το προφίλ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Δείτε το προφίλ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League

antipaloi_paok
Οι Αϊντχόφεν, Γρανάδα και ΠΑΟΚ θα είναι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League.

Η Αϊντχόφεν έφτασε στους ομίλους αποκλείοντας εκτός έδρας τη σλοβενική Μούρα (5-1) και τη νορβηγική Ρόζενμποργκ (2-0). Ιδρύθηκε το 1913, έχει έδρα το «Φίλιπς Στάντιον» (35.000 θεατών) και χρώματα το κόκκινο και το άσπρο. Στο περασμένο πρωτάθλημα ήταν τέταρτη, ενώ το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε ήταν το 2018. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Γερμανός Ρότζερ Σμιντ και στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες όπως ο Γερμανός μπακ Φίλιπ Μαξ, ο 21χρονος Ολλανδός φορ Ντόνιελ Μάλεν.

Η Γρανάδα ήταν η ευχάριστη έκπληξη της περσινής La Liga τερματίζοντας έβδομη με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Ιδρύθηκε το 1931, έχει χρώματα το κόκκινο, άσπρο και λευκό και έχει έδρα το «Λος Κάρμενες» (19.000 θεατών). Η ομάδα, που έχει κινέζο ιδιοκτήτη, έχει στον πάγκο της την τελευταία διετία τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ Ρουί Σίλβα είναι από τους κορυφαίους παίκτες της μαζί με τον εξτρέμ από τη Βενεζουέλα Ντάρβιν Ματσίς, τον Ισπανό στόπερ Χεσούς Βαγέχο που αποκτήθηκε δανεικός από τη Ρεάλ και τον 35χρονο φορ Ρομπέρτο Σολδάδο.

Η Ομόνοια αν και η σεζόν στην Κύπρο δεν ολοκληρώθηκε λόγω κορωνοϊού και δεν στέφθηκε πρωταθλήτρια για 21η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από δέκα χρόνια, κέρδισε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Εκεί αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό (2-0, 0-0) και θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους Europa League. Πριν τον Ολυμπιακό, είχε αποκλείσει τις Αραράτ (0-1) Λέγκια Βαρσοβίας (0-2) και Ερυθρό Αστέρα (4-2 στα πέναλτι). Έδρα της είναι το «ΓΣΠ» της Λευκωσίας (χωρητικότητας 23.000 θεατών) και προπονητής της είναι ο Νορβηγός Χένινγκ Μπεργκ, γνωστός και από την ποδοσφαιρική του θητεία ως στόπερ από τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες όπως ο Έλληνας διεθνής μπακ-χαφ Χάρης Μαυρίας, καθώς και ο Φώτης Παπουλής που έχει παίξει στη Super League και αποκτήθηκε από την Ανόρθωση ως ελεύθερος. Ξεχωρίζει πάντως ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Europa League: Δύσκολες κληρώσεις για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πήγε στο γήπεδο με μάσκα «αστροναύτη» - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Ρούμπεν Βινάγκρε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης