Super League 1, ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2: Τα μοιράστηκαν όλα - Δείτε τα γκολ

Super League 1, ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2: Τα μοιράστηκαν όλα - Δείτε τα γκολ

ΟΦΗ και Ατρόμητος προσέφεραν ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο ανατροπής στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 1 - Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μανούσο μέσω VAR στο 45'+2', οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τον Σαρδινέρο (49', 56') κι ενώ ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες στο 90'+2' ο Ατρόμητος, στο 90'+3' ο Γούτας ισοφάρισε σε 2-2!

ofinew
Απίθανο ματς στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο να έρχονται ισόπαλοι 2-2 σε ένα παιχνίδι που έγιναν πολλά και σημαντικά στις καθυστερήσεις του πρώτου και του δεύτερου μέρους!

Έτσι έπαιξαν
Ο Γιώργος Σίμος, παρέταξε την ομάδα του με 5-4-1. Ο Βάτερμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Βάις, Βούρο, Σελίμοβιτς, Γιαννούλη και Κοροβέση στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Νέιρα, Στάικος, Μεγιάδο και Ναμπί, ενώ στη κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Σαρντινέρο.

Από την άλλη, ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με 3-4-3. Ο Γιαννιώτης ήταν στο τέρμα, με τους Γκάλο, Γούτα, Στρούγγη στα στόπερ. Ο Κιβρακίδης ήταν δεξί φουλ μπακ, με τον Τομάσεβιτς αριστερό. Σάλομον και Χαρίσης βρέθηκαν στον άξονα, με τους Ραμπέλο, Γιακουμάκη και Μανούσο στη κορυφή της επίθεσης.

Κυρίαρχος κι απειλητικός ο ΟΦΗ από το ξεκίνημα
Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο από την έναρξη κι εκείνοι που απείλησαν πρώτοι στο 10', με τον Νέιρα να μην μπορεί να κερδίσει τον Γιαννιώτη. Από εκείνο το σημείο και μετά, ναι μεν ο ΟΦΗ είχε την κατοχή, όμως δεν απειλούσε ουσιαστικά την αντίπαλη εστία μέχρι το 32', όταν ο Ναμπί μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Γιαννιώτη που έσωσε και πάλι.

Στο 41', ο Ναμπί και πάλι, είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ από το 44' μέχρι και το τέλος των καθυστερήσεων έγιναν όσα δεν έγιναν στα προηγούμενα λεπτά...

Σκόραραν και οι δύο, μέτρησε με... φωνές του Μανούσου
Δύο δύσκολες φάσεις, η μία για τον ΟΦΗ και η άλλη για τον Ατρόμητο, είχε να διαχειριστεί ο Ζαχαριάδης και οι διαιτητές VAR και τα δύο ήταν γκολ! Πρώτα οι γηπεδούχοι σκόραραν, αλλά το τέρμα αυτό δεν μέτρησε με τον Ουές να είναι σε θέση οφσάιντ όταν έγινε κάτοχος της μπάλας και στη συνέχεια, ήταν σειρά του Ατρόμητου να σκοράρει και το τέρμα να ακυρωθεί προσωρινά αυτή τη φορά ως οφσάιντ...

Κλείσιμο


Μετά από φάουλ του Γκάλο, ο Ραμπέλο έκανε το σουτ από το ημικύκλιο, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη και στρώθηκε στον εκτεθειμένο Μανουσο που πλάσαρε για το 0-1. Ο επόπτης σωστά σήκωσε το σημαιάκι του, ωστόσο στη συνέχεια και με τη βοήθεια του VAR ο Ζαχαριάδης πήγε να δει τη φάση και αποφάσισε πως η κόντρα πάνω στο Γιαννούλη κάνει την μπάλα να πάει στον Μανούσο από πόδια αντιπάλου κι έτσι μέτρησε το τέρμα. Τέλος του αγώνα. Περισσότερα σε λίγο...

Το γύρισε σε 10 λεπτά ο Σαρντινέρο!
Ο ΟΦΗ μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να γυρίσει την κατάσταση και να πάρει το προβάδισμα. Πρώτα στο 49', ο Νέιρα πέρασε στον Ναμπί ο οποίος πρόλαβε τους αμυντικούς του Ατρόμητου, πάτησε για τον Σαρντινέρο που πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.



Η επόμενη φάση ήταν και το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ! Συγκεκριμένα στο 56', ο Σαρντινέρο βγήκε στη πλάτη της άμυνας, μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε για το 2-1.



Κάπως έτσι οι Κρητικοί έφεραν το ματς... τούμπα κι έφτασαν κοντά στο 3-1, όταν ο Ναμπί με απευθείας εκτέλεση κόρνερ είδε τον Γιαννιώτη στο 60' να σώζει.

Έχασε τα... άχαστα ο Μανούσος, αλλά έκανε ασίστ στα χασομέρια!
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές με το 2-1 στη πλάτη και βγήκαν μπροστά αναζητώντας την ισοφάριση. Ο Μανούσος, έχασε δύο απίθανες ευκαιρίες σε τετ α τετ να σκοράρει κι ακόμα μία με σουτ στη κίνηση από την μικρή περιοχή. Τόσο στο 67', όσο και στο 75' αστόχησε στα τετ α τετ με τον Βάτερμαν, ενώ στο 86' το πλασέ στη κίνηση που έκανε έφυγε άουτ.

Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 93' κι αφού πρώτα ο Μουνίθ είχε δει την κόκκινη κάρτα κι είχε αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Αμέσως μετά την αποβολή, ο Γούτας με κεφαλιά βρήκε τον Μανούσο στα αριστερά και πέρασε σαν φορ στη περιοχή. Ο δεύτερος σέντραρε και ο στόπερ του Ατρόμητου με κεφαλιά έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του στο Ηράκλειο.



Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ναμπί (87' Στάρτζεον), Βούρος, Γιαννούλης, Σαρντινέρο (79' Γκαργκαλατζίδης), Στάικος (78' Μίγγος), Μεγιάδο, Κοροβέσης (90+4' Γιάννου)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Στρούγγης (46' Στρούγγης), Γούτας, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (42' Νάτσος), Σάλομον, Χαρίσης (65' Μουνίθ), Ραμπέλο (79' Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46' Ούμπιδες), Μανούσος

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης