Super League: Με Άρης-Γιάννινα, ΟΦΗ-Ατρόμητος και ΑΕΚ-Λαμία συνεχίζεται η αγωνιστική

Super League: Με Άρης-Γιάννινα, ΟΦΗ-Ατρόμητος και ΑΕΚ-Λαμία συνεχίζεται η αγωνιστική

Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία (20:30, Novasports 1) πριν από τον αγώνα με την Βόλφσμπουργκ

bala-super
Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η αυλαία ανοίγει το μεσημέρι, στις 16:00 (Novasports 1), με τον αγώνα του Άρη που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πετύχουν την τρίτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αν τα καταφέρει θα το έχει πετύχει με τρεις διαφορετικούς προπονητές στον πάγκο τους! Άλλωστε, σήμερα κάνει το ντεμπούτο του στους «κίτρινους» ο Άκης Μάντζιος.

Μετά από απουσία ενός έτους, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει στην κατηγορία, αφού ήταν πρώτος στη Super League 2, όταν αυτή διακόπηκε.

Όσον αφορά την προϊστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ και στα χρόνια της Super League μόνο ένα από τα δέκα έχει λήξει με δύο γκολ διαφορά. Ο Άρης νίκησε στο τελευταίο, αφού δεν τα έχει καταφέρει στα πέντε προηγούμενα, χάνοντας τέσσερα από αυτά. Έχει δηλαδή μια νίκη στα έξι τελευταία, ενώ είχε πέντε στην αμέσως προηγούμενη εξάδα!

Το απόγευμα, στις 6 (Novasports 2), ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Η νίκη στη Λαμία άλλαξε το κλίμα στη ομάδα του Ηρακλείου, όσο γίνεται βέβαια μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Τουλάχιστον ισορρόπησε την εντός έδρας βαθμολογική απώλεια από τον Παναιτωλικό.

Ο Ατρόμητος παίζει το τρίτο παιχνίδι του, αφού στα δύο πρώτα έδειξε διαφορετικό πρόσωπο. Ηττήθηκε στην έδρα του από το Βόλο στην πρεμιέρα, καθόλου καλό αποτέλεσμα φυσικά, ωστόσο πήρε ισοπαλία στην Τούμπα, έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Η κάθε ομάδα κέρδισε το παιχνίδι της έδρας της την περασμένη σεζόν, αλλά το τελευταίο παιχνίδι στο Ηράκλειο τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν καθοριστικό στη διεκδίκηση της έκτης θέσης. Ο ΟΦΗ επικράτησε με γκολ του Φιγκεϊρέδο στο τέλος.

Το «μενού» ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία στις 20:30 (Novasports 1). Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν και πριν τη μεγάλη πρόκληση του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ, η «Ένωση» στοχεύει στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα Super League, στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν.

Κλείσιμο
Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη σεζόν, αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από τότε που έπαιξε τελευταία φορά στο «Σπύρος Λούης» στον τελικό του Κυπέλλου.

Η τέταρτη σεζόν της Λαμίας στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν ξεκίνησε τόσο ελπιδοφόρα, αν και ούτε τις προηγούμενες σεζόν είχε… γοητεύσει στο ξεκίνημα.

Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει σε αγώνα πρωταθλήματος από τη Λαμία, την ομάδα που πέτυχε όμως δύο ιστορικούς αποκλεισμούς σε βάρος της στο Κύπελλο, το 1972 και το 1984.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

super-leuagei


Ειδήσεις σήμερα:

Οι διάσημοι Τούρκοι σχεδιαστές που αποδομούν τον Ερντογάν και εγκαταλείπουν τη χώρα τους

Αυτές είναι οι 11 περιοχές που η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους

Γυμνές καθαρίστριες: Κάνουν χρυσές δουλειές λόγω κορωνοϊού σε βρετανικά σπίτια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης