Super League 1, Βόλος-ΠΑΟΚ 0-0: Δεύτερη γκέλα με το μυαλό στην Κράσνονταρ

Super League 1, Βόλος-ΠΑΟΚ 0-0: Δεύτερη γκέλα με το μυαλό στην Κράσνονταρ

O ΠΑΟΚ με 8 νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα και το μυαλό στον αγώνα της Τετάρτης για τα πλέι οφ του Champions League, άφησε δύο ακόμη βαθμούς για την  Super League 1 - Μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο έμεινε στο μηδέν με τον εξαιρετικό Βόλο χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής

Volos_PAOK
Με το μυαλό στη Κράσνονταρ νέα γκέλα για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς αγωνίστηκαν στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο και όπως και πριν το πρώτη παιχνίδι με τους Ρώσους όπου είχαν μείνει στο 1-1 με τον Ατρόμητο στη Τούμπα, έτσι και πριν τη ρεβάνς δεν κατάφεραν και πάλι να νικήσουν. Οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν, με τους «ασπρόμαυρους» να φτάνουν τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη δύο απώλειες και τους Βολιώτες να είναι στους 4. Σίγουρα ικανοποιημένοι οι γηπεδούχοι που κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο.

Κλείσιμο

Με 4-2-3-1 ο Βόλος.
Ο Βόλος ξεκίνησε με 4-2-3-1 την σημερινή αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στο τέρμα ο Γκαραβέλης, δεξιά στην άμυνα ο Τέκιο, αριστερά ο Φεράρι, στο κέντρο της άμυνας ο Κολόμπο με τον Σάντσες, στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ριένστρα με τον Τσοκάνη, δεξιά ήταν ο Περέα, αριστερά ο Μπαριέντος και ο Μαρτίνες πίσω από τον Δουβίκα στην κορυφή της επίθεσης.

Με πάρα πολλές αλλαγές ο ΠΑΟΚ
Από την άλλη ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε πολλές αλλαγές στο ματς αυτό. Συγκεκριμένα ξεκίνησε τους Τσόλακ και Ουαγκέ, ενώ θέση στην βασική ενδεκάδα πήραν και οι Ινούα, Βρακάς και Περέιρα. Αναλυτικά κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ζίβκοβιτς, ενώ στο σύστημα 3-4-3, οι τρεις στόπερ ήταν οι Κρέσπο, Ίνγκασον και Μιχάι. Στις πτέρυγες αριστερά ο Περέιρα και δεξιά ο Ουαγκέ, με τους Νινούα και Εσίτι αμυντικά χαφ. Όσον αφορά την επίθεση οι Βρακάς και Πέλκας θα πλαισίωσαν τον Τσόλακ.

Στο 55’, ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά, με τον Τσόλακ να γυρίζει από τα δεξιά στον Πέλκα, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά σε κενή εστία υπό την πίεση του Κολόμπο.

Δύο φάσεις και ένα πέναλτι που σωστά ακυρώθηκε στο πρώτο
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που δε είχε καθόλου ρυθμό και ελάχιστες φάσεις. Για την ακρίβεια μόλις δύο. Μία κεφαλιά του Τσόλακ στο 28' που πέρασε άουτ και ένα σουτ του Μιχάι από κοντά που έδιωξε ο Γκαραβέλης. Στο διάστημα αυτό ο Βόλος έδειχνε να κρατάει άνετα το μηδέν, με τον ΠΑΟΚ και λόγω των πολλών αλλαγών να μην μπορεί να βρει ρυθμό και να απειλήσει.

Η πιο σημαντική στιγμή του ημιχρόνου έγινε στο 32' όταν ο Τσόλακ κέρδισε πέναλτι μετά από σπρώξιμο του Σάντσες. Ωστόσο το πέναλτι δεν εκτελέστηκε ποτέ, καθώς στο VAR εξέτασαν τη φάση και είδαν πως ο Κροάτης επιθετικός ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. Αυτά ήταν τα σημαντικά του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν έτσι στο ημίχρονο χωρίς κάποιο γκολ.

Δοκάρι και ευκαιρίες στο δεύτερο
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ πιο δυνατά και μόλις στο 50' έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Τσόλακ να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Γκαραβέλη. Ο τερματοφύλακας του Βόλου ήταν αυτός που στο 55' νίκησε τον Πέλκα στην μεγαλύτερη ευκαιρία, καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αρχικά ήταν αμαρκάριστος μετά το γύρισμα του Τσόλακ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία και πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι
Όσο περνούσαν τα λεπτά και με τους θεωρητικά βασικούς να έχουν μπει στην ενδεκάδα μετά τις αλλαγές του Φερέιρα, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την πίεση και στο 65' μετά το σουτ του Ζίβκοβιτς ο Τσόλακ δεν πρόλαβε προ κενής εστίας να σκοράρει. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι έδειξαν να κρατάνε άνετα το μηδέν και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Ίνγκασον φαίνεται να βρίσκει με το δεξί του χέρι τον Μπαριέντος, χωρίς να δοθεί κάτι από τον Φωτιά, ούτε από το VAR. Δύσκολη φάση που θα μπορούσε να δοθεί η εσχάτη των ποινών. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς στο οποίο ο Βόλος και ο ΠΑΟΚ έμειναν στο μηδέν.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακος: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ντρέγκερ

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα κέρινα ομοιώματα Νεστορίδη, Παπαϊωάννου και Μπάρλου - Δείτε βίντεο

Κώστας Τσιμίκας: Η αλλαγή παιχνιδιού που έγινε... highlight από τη Λίβερπουλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης