Σπουδαία κίνηση από την οικογένεια Αντετοκούνμπο: Προσφέρουν βοήθεια στην πληγείσα Καρδίτσα

Σπουδαία κίνηση από την οικογένεια Αντετοκούνμπο: Προσφέρουν βοήθεια στην πληγείσα Καρδίτσα

Σε μια σπουδαία άκρως τιμητική κίνηση προχώρησε η οικογένεια Αντετοκούνμπο, αφού θα συνδράμει για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή της Καρδίτσας, αποστέλλοντας είδη πρώτης ανάγκης

bros_1
Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα μπάσκετ της Καρδίτσας η οποία ευχαρίστησε δημόσια την οικογένεια Αντετοκούνμπο γι' αυτήν την πρωτοβουλία!

Όπως είναι γνωστό η περιοχή της Καρδίτσας βρέθηκε στο μάτι του... κυκλώνα «Ιανού» με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές και ανεπανόρθωτες ζημιές.

Η πόλη βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με την οικογένεια Αντετοκούνμπο να δραστηριοποιείται άμεσα προκειμένου να προσφέρει τη δική της βοήθειας.

Η ανακοίνωση
«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα !!!

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκουμπο Μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.

Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη.»

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα !!! Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον...

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκαρισμένοι στον Βόλο από την αυτοκτονία του καρδιολόγου: «Δεν το περιμέναμε»

covid19.gov.gr: Σήμερα η «πρεμιέρα» της ειδικής πλατφόρμας με τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Τρομοκρατία: O άγνωστος ρόλος του ζευγαριού από τα Πετράλωνα στη γιάφκα στο Κουκάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης