UEFA Super Cup, Μπάγερν- Σεβίλλη 2-1- Το σήκωσε κι αυτό! - Δείτε τα γκολ

UEFA Super Cup, Μπάγερν- Σεβίλλη 2-1- Το σήκωσε κι αυτό! - Δείτε τα γκολ

Οι Βαυαροί μετά το τρεμπλ (πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League), πανηγύρισαν με ανατροπή στην παράταση και το Super Cup - Η Σεβίλλή προηγήθηκε με το πέναλτι του Οκάμπος στο 13', ο Γκορέτσκα ισοφάρισε στο 33' και στην παράταση (104') ο Χάβι Μαρτίνεθ έκανε το 2-1 για τη Μπάγερν - Περίπου 20.000 θεατές στη Βουδαπέστη, στο πρώτο ματς με μαζική παρουσία κόσμου στην εποχή του κορωνοϊού

bayern-win-mak
Από ‘κει που σταμάτησε την περσινή σεζόν ξεκίνησε και τη φετινή η Μπάγερν!

Παρόλο που δεν ήταν εξίσου υπερηχητικοί με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους και ζορίστηκαν από τη γνωστή μαχητικότητα της Σεβίλλης, οι Βαυαροί βρήκαν τον τρόπο να τους λυγίσουν κι αυτούς (2-1 στην παράταση, με κανονικό αγώνα 1-1) και να σηκώσουν και το UEFA Super Cup.

Μπροστά σε εξέδρες που έπειτα από πολύ καιρό είχαν αρκετό κόσμο (περίπου 20.000 βρέθηκαν στο «Πούσκας Αρίνα» της Βουδαπέστης) η ομάδα του Χάνσι Φλικ αιφνιδιάστηκε από τους Ανδαλουσιανούς.



Το πέναλτι που κέρδισε ωστόσο ο Ράκιτιτς από τον Αλάμπα και αξιοποίησε ο Οκάμπος στο 13’ δεν τους έδωσε για πολύ ώρα το προβάδισμα. Διότι πριν το ημίχρονο η ασφυκτική πίεση της Μπάγερν καρποφόρησε και ο Γκορέτσκα (μετά από άψογη ασίστ του Λεβαντόφσκι) έφερε την κατάσταση στα ίσια.

Κλείσιμο
Παρόλα αυτά η Σεβίλλη δεν πτοήθηκε. Όχι μονάχα αμύνθηκε αποτελεσματικά ως τα τελευταία λεπτά, αλλά έφτασε μια ανάσα από το να «κλέψει» το ματς και την κούπα. Δυστυχώς όμως για ‘κείνη, ο Εν-Νεσίρι… τρόμαξε στην ιδέα ότι θα νικήσει τον Νόιερ σε τετ-α-τετ κι εκείνος τον νίκησε.

Και όταν το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και το σκηνικό επαναλήφθηκε, με τον Μαροκινό να φτάνει ξανά απέναντι στον Γερμανό γκολκίπερ, εκείνος είχε τη συνδρομή και της τύχης για να τον νικήσει εκ νέου (αφού η μπάλα μετά την απόκρουση σταμάτησε στο δοκάρι).

Επειδή λοιπόν όταν παίζεις με την Μπάγερν και χάνεις τέτοιες κραυγαλέες ευκαιρίες (ξέρεις ότι) αυτό θα στραφεί εναντίον σου, στο 104’ η Σεβίλλη βίωσε αυτό που έχουν βιώσει τόσοι και τόσοι αντίπαλοι των Βαυαρών:

Τη σκληρή τιμωρία μ’ ένα γκολ περίεργο μεν (αφού ο Μαρτίνεθ αξιοποίησε με κεφαλιά το… ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Μπόνο), αρκετό δε για να χαρίσει εντέλει στους νταμπλούχους Γερμανίας ένα ακόμα τρόπαιο.


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης