Ολυμπιακός: Και τώρα ο Άρης

Ολυμπιακός: Και τώρα ο Άρης

Ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει ένα πρόγραμμα σερί δύσκολων αγώνων, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, ώστε να παραμείνει σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Και τώρα ο Άρης
Ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει ένα πρόγραμμα σερί δύσκολων αγώνων, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, ώστε να παραμείνει σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η αρχή γίνεται με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ο Πανιώνιος που θέλει βαθμούς διακαώς στη Νέα Σμύρνη,
ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η ΑΕΚ εντός. Αν σε αυτούς τους αγώνες οι Πειραιώτες κάνουν το απόλυτο θα είναι και πρωταθλητές.

Κόντρα στον Άρη ο Βαλβέρδε θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε εκτός με την Skoda κυρίως για προληπτικούς λόγους, όπως και τον Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα. Ο Ισπανός υπολογίζει και τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί, λόγω της αποβολής του στον αγώνα Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ. Το ερυθρόλευκο team θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιον από τους επόμενους τέσσερις αγώνες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής του ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος κόντρα στην Ξάνθη συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης