Champions League, Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1- Τζάμπα ήττα, αλλά ελπίζει - Δείτε τα γκολ

Champions League, Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1- Τζάμπα ήττα, αλλά ελπίζει - Δείτε τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα των play offs του Champions League - Ο Δικέφαλος έχασε πέναλτι στο 7' με τον Πέλκα, αλλά ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-1 στο 33' - Οι Ρώσοι ισοφάρισαν στο 39' με ανόητο πέναλτι που έκανε ο Γιαννούλης για να κριθεί το ματς σε ένα δίλεπτο - Στο 68' ο Ελ Καντουρί είχε δοκάρι και στο 70' ο Καμπελά από ασίστ του Μπεργκ πέτυχε το τελικό 2-1

krasnodar-paok2
Πικρή ανατροπή για τον ΠΑΟΚ στο Κράσνονταρ, όπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αλλά έφυγε ηττημένος με 2-1 και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα την επόμενη Τετάρτη στην Τούμπα για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ομίλους του Champions League.

Και θα μπορέσει να το πετύχει, αρκεί να είναι στοιχειωδώς πιο εύστοχος στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει, αλλά και πιο προσεκτικός στις αμυντικές του αντιδράσεις.



Ο Δικέφαλος όπως και με την Μπεσίκτας, όπως και με την Μπενφίκα ναι μεν έδωσε βάρος στην άμυνα, αλλά δεν κλείστηκε κι έψαξε το γκολ έχοντας τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα όταν στο 7' ο Γάλλος διαιτητής Τουρπέν με τη βοήθεια του VAR έδειξε πέναλτι σε χέρι του Κάιο.

Ο αρχηγός Δημήτρης Πέλκας ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε τη μπάλα πάνω στον 21χρονο τερματοφύλακα Σαφόνοβ ο οποίος δεν βιάστηκε να πέσει κι έδιωξε με το ένα χέρι.

Κλείσιμο
Οι Ρώσοι αφού γλίτωσαν το σοκ, δημιούργησαν την πρώτη τους φάση στο 14' με τον Πετρόφ να αστοχεί στο τετ α τετ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ξαναβρήκε την ηρεμία του με το ματς να κυλά χωρίς τη μεγάλη φάση μέχρι το 33'.

Οι Θεσσαλονικείς κυκλοφόρησαν ταχύτατα τη μπάλα με Γιαννούλη, Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος έβγαλε την παράλληλη σέντρα κι ο Πέλκας με ιδανικό άγγιγμα έστειλε τη μπάλα στην άλλη γωνία για το 0-1!



Οι Ρώσοι είχαν παγώσει όμως από το πουθενά ήρθε η ισοφάριση! Στο 39' ο Καμπελά έκανε το τούνελ στον Μιχαηλίδη κι ο Γιαννούλης έπεσε στα πόδια του για να τον ανατρέψει με τον Κλάεσον να ευστοχεί για το 1-1.



Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου με τους παίκτες της Κράσνονταρ να ελέγχουν το ματς στο δεύτερο χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργούν κινδύνους καθώς Ζίβκοβιτς και αμυντικοί τα πήγαιναν περίφημα.

Βέβαια επιθετικά είχε πολλές ημιτελείς προσπάθειες, χάνοντας ευκαιρίες για να απειλήσει την Κράσνονταρ για να φτάσουμε στο 68'...

Οι ασπρόμαυροι ξεδιπλώθηκαν υποδειγματικά, ο Γιαννούλης γύρισε στον Ελ Καντουρί που έκανε την προβολή με τη μπάλα να βρίσκει τη ρίζα της δοκού και τον Σαφόνοβ να διώχνει στη συνέχεια το σουτ του Κρέσπο.



Στον ΠΑΟΚ τραβούσαν τα μαλλιά τους και στην επόμενη επίθεση της Κράσνονταρ τα... ξερίζωσαν με τον Πετρόφ να βρίσκει τον καλυπτόμενο Μπεργκ, ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον Ζίβκοβιτς κι ο Καμπελά στην κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-1.



Τελικό γιατί οι Ρώσοι δεν έψαξαν με ζέση για το τρίτο γκολ ενώ ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι ημιτελείς προσπάθειες με κάποιες άστοχες κεφαλιές και μακρινά σουτ.

Το τελικό 2-1 αφήνει μια πικρή γεύση στον ΠΑΟΚ, που μπορεί σίγουρα να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά κενά των Ρώσων, αλλά θα πρέπει να είναι και πολύ προσεκτικός καθώς μεσοεπιθετικά είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα...

Κράσνονταρ (Μ. Μουσάεβ): Σαφόνοφ, Σ. Πετρόβ, Κάιο, Σορόκιν, Ραμίρεζ, Καμπελά (81’ Ούτκιν), Όλσον, Βιλένα, Βάντερσον (86’ Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ, Κλάεσον.

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Μιχαϊλίδης, Βαρέλα, Ίγκανσον, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Γιαννούλης, Πέλκας (79’΄Μπίσεσβαρ), Τζόλης (84’ Σφιντέρσκι).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης