Σάλος στην Κύπρο με ένα εύστοχο πέναλτι στο ντέρμπι Ανόρθωση-Απόλλων Λεμεσού (βίντεο)

Σάλος στην Κύπρο με ένα εύστοχο πέναλτι στο ντέρμπι Ανόρθωση-Απόλλων Λεμεσού (βίντεο)

Μία εκτέλεση πέναλτι κι ένα video με τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης να κάνει νόημα στον αντίπαλό του, ήταν αρκετά για να κινήσουν υποψίες της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κυπριακού Ποδοσφαίρου

loria
Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Γκιόργκι Λόρια, φαίνεται να κάνει νόημα στον αντίπαλό του, ενώ εκείνος ήταν έτοιμος να εκτελέσει πέναλτι, ενώ ο Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου απάντησε σε σχετική ερώτηση «ουδέν σχόλιο».

Δείτε το βίντεο με τις φάσεις του επίμαχου αγώνα:

HIGHLIGHTS | ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ (1-3)


Στη συνέχεια υπήρξαν αντιδράσεις από τις δύο ομάδες, ενώ την ίδια στιγμή έχουν κληθεί σε απολογία τρεις εμπλεκόμενοι.

Μάλιστα η Ομοσπονδία της Κύπρου έχει ζητήσει την βοήθεια της UEFA για το αν παρατηρήθηκε περίεργη στοιχηματική δραστηριότητα, αφού το 1-3 επί του Απόλλωνα πλήρωνε 29 απόδοση!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:
Κλείσιμο
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με αφορμή τον χθεσινοβραδινό αγώνα της ομάδας μας. Τόσο οι δηλώσεις του Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας όσο και δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, προκαλούν και δημιουργούν ερωτηματικά.

Πώς γίνεται ο κ. Παπαχαραλάμπους να ενημερώθηκε για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα για ένα αγώνα που ολοκληρώθηκε μετά τις 22:30 χθες το βράδυ, ενώ ή ΟΥΕΦΑ, χρειάζεται περίπου 48 ώρες για να συλλέξει τα σχετικά στοιχεία; (Δηλώσεις κ. Παπαχαραλάμπους στο ΚΥΠΕ).

Πως γίνεται να δηλώνει ο κ. Παπαχαραλάμπους ότι μελέτησε το παιχνίδι και αποφάσισε να κλητεύσει 21 άτομα για καταθέσεις και ταυτόχρονα δεν βρήκε χρόνο να ενημερώσει τα εμπλεκόμενα σωματεία;

Πώς γίνεται για τόσο σοβαρά θέματα, να διασύρονται ιστορικά σωματεία και ποδοσφαιριστές ενώ όλα αυτά είναι βασισμένα σε εικοτολογίες, φήμες, διαδόσεις, και ένα «no comment»;

Πως γίνεται όλα αυτά να συμβαίνουν λίγες ώρες πριν από το καθοριστικό για την ομάδα μας ευρωπαϊκό παιχνίδι;

Πως θέλετε να μην πιστέψουμε ότι η στάση του κ. Παπαχαραλάμπους δεν συσχετίζεται με την τελευταία μας ανακοίνωση για ολιγωρία στην διερεύνηση των καταγγελιών Παπασταύρου πριν από 9 μήνες;

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου από αυτή την στιγμή βάζει άνω τελεία στο εν λόγω θέμα. Όλοι μαζί, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και κόσμος επικεντρωνόμαστε στον ευρωπαϊκό μας αγώνα.

Δηλώνουμε απερίφραστα την αμέριστη εμπιστοσύνη μας προς όλους όσους αποτελούν την ποδοσφαιρική ομάδα, τους οποίους στηρίζουμε για την επίτευξη των στόχων που θέσαμε.

Κλείνοντας, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η Ανόρθωση Αμμοχώστου σέβεται τον θεσμό και το ρόλο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού και δηλώνουμε έτοιμοι να συμβάλουμε στην διερεύνηση οποιονδήποτε περιστατικών ως η σχετική Νομοθεσία ορίζει, εν αντιθέση με τις πρακτικές που ο Πρόεδρος της Επιτροπής ακολουθεί.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της».


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Λάζαρος Τσαλίκης: «Να φέρουμε την ιστιοπλοΐα ακόμη ψηλότερα στη συνείδηση του Έλληνα»

Για το πρώτο βήμα προς το όνειρο των ομίλων του Champions League o ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ

Η συμβουλή του Νίκου Γκάλη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης