Premier League, Νιουκάστλ - Μπράιτον 0-3: Σούπερ «Γλάροι» στο Σεντ Τζέιμς Παρκ - Δείτε τα γκολ

Premier League, Νιουκάστλ - Μπράιτον 0-3: Σούπερ «Γλάροι» στο Σεντ Τζέιμς Παρκ - Δείτε τα γκολ

Εντυπωσιακή η Μπράιτον, διέλυσε με 3-0 τη Νιουκάστλ εκτός έδρας με τον Μοπέ να πετυχαίνει ρεκόρ οκταετίας στην Premier League

bryton
Στην πρεμιέρα η Μπράιτον έδειξε ικανή να κάνει... ζημιές, ωστόσο ήταν άτυχη απέναντι στην Τσέλσι! Χρειάστηκε όμως λίγες ημέρες για να αντιδράσει και να... σκορπίσει τη Νιουκάστλ μέσα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ με 3-0. Οι «Γλάροι» ήταν εντυπωσιακοί, είχαν τον Μοπέ και τον Λάμπτεϊ σε μεγάλη μέρα, αποδεικνύοντας πως φέτος θα αφήσουν γρήγορα στην άκρη τις περιπέτειες υποβιβασμού.

Η Μπράιτον πήρε προβάδισμα δύο γκολ από το 7ο λεπτό, με σκόρερ τον Νιλ Μοπέ, ο οποίος σκόραρε το γρηγορότερο ζευγάρι τερμάτων στην Premier League μετά τον Έντιν Τζέκο το 2012. Μέχρι το 7', η Μπράιτον είχε προηγηθεί ήδη με 2-0 χάρη στον Γάλλο στράικερ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπτεϊ στο 4' και τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά του, καθ' υπόδειξη του VAR. Η Νιουκάστλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, πίεσε, αλλά δεν είχε ουσία για να φανεί απειλητική. Ετσι, στο 83' ο Κόνολι από ασίστ του Μοπέ διαμόρφωσε το 3-0. Οι «Γλάροι» ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της... καρατιάς του Μπισούμα στον Λιούις.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Σάκχοφ: «Θέλω να κατακτήσουμε τίτλους με την ΑΕΚ» (vid)

Επικό λάθος στο Italian Open: Ο διαιτητής αποκάλεσε τον Τζόκοβιτς... Φέντερερ!

Ολυμπιακός: Οι Αγγλοι στέλουν τον Σίλβα της Νότιγχαμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης