Premier League, Λιντς – Φούλαμ 4-3: Μία… τρέλα τα Παγώνια - Δείτε τα γκολ

Premier League, Λιντς – Φούλαμ 4-3: Μία… τρέλα τα Παγώνια - Δείτε τα γκολ

Δεύτερη αγωνιστική της Premier League και δεύτερο 4-3 στο ματς της Λιντς - Αυτή τη φορά όμως η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα επέστρεψε νικηφόρα έπειτα από 5.979 ημέρες στο «Ελαντ Ρόουντ», επικρατώντας της Φούλαμ

leeds
Στην πρεμιέρα ξετρέλανε τους πάντες, αλλά τελικά ηττήθηκε στη Λίβερπουλ. Εκείνο το 4-3 ήταν άκρως χορταστικό, όπως συνέβη ακριβώς και τώρα με το υπέρ της 4-3 επί της Φούλαμ. Η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν δεδομένο ότι θα κουβαλούσε την… τρέλα του «loco» προπονητή της στην επιστροφή της στην Premier League 16 χρόνια μετά. Επειτα από 5.979 ημέρες λοιπόν κατάφερε να νικήσει και πάλι στο «Ελαντ Ρόουντ» στη μεγάλη κατηγορία, αν και χρειάστηκε και κάμποση τύχη, ώστε να πάρει την κόντρα των νεοφώτιστων.

Όλα ξεκίνησαν με τη βολίδα του Ελντερ Κόστα (5’) και σειρά πήραν τα πέναλτι. Ο Μίτροβιτς ισοφάρισε από την άσπρη βούλα (34’), αλλά έκανε το ίδιο για το 2-1 ο Κλιτς (41’). Εκεί τα Παγώνια πήραν φόρα και οι Μπάμφορντ (50’). Ελντερ Κόστα (57’) φάνηκε να κλειδώνουν το τρίποντο. Ωστόσο, Ριντ (62΄) και Μίτροβιτς (67’) μείωσαν στο γκολ, με τη Φούλαμ να έχει και δοκάρι. Τελικά όλα έκλεισαν ιδανικά για τους γηπεδούχους, που ποτέ ξανά δεν έβαλαν επτά γκολ στα πρώτα δύο παιχνίδια τους στην Premier League.





Κλείσιμο










Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

ΕΠΟ: Στις 23 Νοεμβρίου οι εκλογές

Κακοκαιρία «Ιανός»: Γιατί ο «Ιανός» χτύπησε άγρια τη Θεσσαλία - Σε τροχιά προς Κρήτη τώρα

Κακοκαιρία «Ιανός»: Συγκλονιστικό βίντεο με διάσωση ηλικιωμένου στα Φάρσαλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης