Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα κόντρα στον Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα κόντρα στον Ατρόμητο

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση της Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (19.00 Novasports 1) τον Ατρόμητο για τη Super League

paok-atromitos
Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σπουδαία ευρωπαϊκή πρόκριση κόντρα στην Μπενφίκα, αλλά πλέον καλείται να ξεχάσει ότι σπουδαίο πέτυχε και να κοιτάξει την ελληνική πραγματικότητα.

Το ματς με τον Ατρόμητο (19.00 Novasports 1) μόνο εύκολο δεν είναι με τον Φερέιρα να έχει ζητήσει από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν και να δώσουν τα πάντα στο αποψινό ματς ώστε να μην πέσουν σε... γκέλα, ειδικά πριν το ματς με την Κράσνονταρ στη Ρωσία.

Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στο ματς σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε μεσοβδόμαδα κόντρα στους «αετούς» με τους Εσίτι και Ζίβκοβιτς να αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί, όπως επίσης και ο Σφιντέρσκι.

Η λογική λοιπόν λέει ότι ο Φερέιρα θα πάει με σύστημα 3-4-3 με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς στην εστία, τους Μιχάι, Βαρέλα και Μιχαηλίδη στην άμυνα, ενώ ο Σβαρμπ με τον Εσίτι θα είναι στα χαφ. Ο Γιαννούλης θα έχει την πλευρά αριστερά, ο Μπίσεσβαρ θα είναι δεξιά, ενώ Τζόλης και Ζίβκοβιτς θα πλαισιώνουν τον Σφιντέρσκι που θα πάρει θέση στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα ο Νταμίρ Κάναντι πάει στην Τούμπα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ και εκείνος μάλλον θα ξεκινήσει με τριάδα πίσω. Ο Γιαννιώτης θα είναι στο τέρμα, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης στην άμυνα και στα άκρα οι Κιβρακίδης και με τον Τομάσεβιτς. Ο Ούμπιδες με τον Σάλομον θα πάρουν τις θέσεις των δύο χαφ και οι Αγκάγιεφ, Ραμπέγιο θα πλαισιώνουν τον Μανούσο.

Διαιτητής στο ματς ο Καραντώνης με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο και Χατζηνάκο. Τέταρτος ο Κοτσάνης και VAR ο Φωτιάς με βοηθό τον Κωνσταντίνου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 16,9% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτη δήλωση σε λεωφορείο: «Δεν πιστεύω στον κορωνοϊό, με προσβάλλει η χρήση μάσκας» - Βίντεο

Άλμα επί κοντώ: Ο εκπληκτικός Ντουπλάντις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπούμπκα στον ανοιχτό στίβο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης