Μπενφίκα: Οι οπαδοί της Φλαμένγκο τρολάρουν τον «προδότη» Ζεσούς μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ

Μπενφίκα: Οι οπαδοί της Φλαμένγκο τρολάρουν τον «προδότη» Ζεσούς μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί της Φλαμένγκο δεν ξέχασαν τη φυγή του Ζόρζε Ζεσούς από την ομάδα τους για λογαριασμό της Μπενφίκα και μετά το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ κατέκλυσαν τους λογαριασμούς των Πορτογάλων στα social media

Zorze_Jesous
Όταν ο Ζόρζε Ζεσούς το καλοκαίρι του 2015 αποφάσιζε να φύγει από τη Μπενφίκα για την αγαπημένη του Σπόρτινγκ Λισαβόνας (εκεί έπαιξε ως ποδοσφαιριστής), οι οπαδοί της πρώτης δεν ήθελαν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό...

Ο Ζεσούς βέβαια άντεξε λίγους μήνες την συνύπαρξη με τον τότε πρόεδρο Μπρούνο Ντε Καρβάλιο για να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία και πρόπερσι στη Βραζιλία για λογαριασμό της Φλαμένγκο.

Μια Φλαμένγκο την οποία οδήγησε στην κορυφή της Βραζιλίας, αλλά και της Λατινικής Αμερικής (νίκη με 2-1 επί της Ρίβερ στον τελικό του Λιμπερταδόρες) για να την αφήσει στα κρύα του λουτρού το φετινό καλοκαίρι όταν και αποφάσισε να επιστρέψει στη Μπενφίκα.

Τα 6 εκατ. το χρόνο που φέρεται να του έδιναν οι αετοί της Λισαβόνας ήταν ένας καλός λόγος μαζί με τα πολλά περισσότερα που ξόδεψε η ομάδα για τις μεταγραφές, αλλά ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ θέτει το... εγχείρημα σε κίνδυνο.

Παράλληλα ήταν κι η καλύτερη ευκαιρία για τους οπαδούς της Φλαμένγκο να πάρουν την εκδίκηση τους από τον πρώην προπονητή τους...

Κι έτσι μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας κατέκλυσαν τους λογαριασμούς της Μπενφίκα στα social media τρολάροντας τον Ζεσούς.

Κλείσιμο
«Ο κ. Ζόρζε τώρα θα σκέφτεται: Τι αμαρτίες έχω κάνει στη ζωή μου;», έγραψε ένας Βραζιλιάνος, ενώ ένας άλλος πόσταρε μια φωτογραφία οπαδού της Φλαμένγκο που πανηγύριζε μια επιτυχία της ομάδας του και την ειρωνική λεζάντα: «Είμαι πολύ λυπημένος με αυτά τα νέα».





Υπήρχαν επίσης αρκετοί οι οποίοι πόσταραν μια φωτογραφία του γυμνού Μάρκος Αντρέ Μπατίστα Σάντος έχοντας το σήμα του ΠΑΟΚ μπροστά από τα απόκρυφα σημεία του.



Για όσους δεν λέει κάτι το όνομα του, πρόκειται για τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Βαμπέτα, ο οποίος είχε κάνει τη συγκεκριμένη φωτογράφιση για περιοδικό το οποίο απεύθυνεται κυρίως σε ομοφυλόφιλους προκαλώντας σάλο...



Ειδήσεις σήμερα:

Στη Μίντλεσμπρο από τον ΠΑΟΚ ο Άκπομ!

Επικός «διάλογος» Άγιαξ-ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση του «Δικεφάλου του Βορρά»

Τα «ευχαριστώ» του Αντετοκούνμπο που «δείχνουν» παραμονή στους Μπακς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης