Εμβιλά: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω τίτλους»

Εμβιλά: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω τίτλους»

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του νέου άσου του Ολυμπιακού η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε νωρίς το μεσημέρι

Emvilla
Της πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος άσος παραδέχθηκε ότι ο λόγος που ήρθε στους ερυθρόλευκους είναι να κατακτήσει τίτλους κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα. Ο Εμβιλά υποστήριξε ότι ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών και υποσχέθηκε στους οπαδούς της ομάδας να τα δίνει όλα στο γήπεδο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Εμβιλά στο Olympiacos TV! / M'Vila's statements on Olympiacos TV!



«Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος και ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Αυτό που ονειρεύομαι... Ονειρεύομαι τίτλους, γιατί ως τώρα δεν έχω κερδίσει ποτέ τίτλο. Όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να έρθω εδώ για να κατακτήσω τίτλους. Θέλω λοιπόν να κερδίσω το πρωτάθλημα το Κύπελλο και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Ελπίζω η εξυπνάδα μου στο παιχνίδι και παράλληλα η εμπειρία μου, να βοηθήσουν. Αν και ακόμη δεν έχω αγωνιστεί ακόμη στο Champions League, διαθέτω εμπειρία σε υψηλό επίπεδο», αναφέρει και συνεχίζει:

«Είμαι ανυπόμονος να φορέσω αυτά τα χρώματα, να φορέσω αυτή τη φανέλα αυτού, του πολύ μεγάλου ελληνικού συλλόγου. Θέλω απλά να πω στους φιλάθλους μας ότι θα τα δώσω όλα. Θέλω απλά να τους πω ότι είμαι εδώ για να τους δώσω αγάπη, γιατί νομίζω πως πάνω από όλα πως στο ποδόσφαιρο μετράει να παίζεις με την καρδιά σου και να αγαπάς. Άμα προσφέρεις αγάπη στον αγωνιστικό χώρο μπορείς να προσφέρεις. Και εγώ αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και έτσι νιώθω την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να προσφέρω πολλά όμορφα πράγματα. Για να ζήσουμε όμορφα, ελπίζω εδώ», κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Η ώρα τις υπέρβασης!

Αγοράζει τη Δόξα Δράμας ο απαγωγέας του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου;

Αινιγματική η πρώτη ανάρτηση του Αντετοκούνμπο μετά τις μαζικές διαγραφές στο Instagram

Βίντεο: Εκτός εαυτού ο Νεϊμάρ, αποκαλεί «ρατσιστή» τον Αλβάρο και θέλει να τον κτυπήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης