Ο Κούμαν ζήτησε από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα την απόκτηση του Σαλάχ

Ο Κούμαν ζήτησε από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα την απόκτηση του Σαλάχ

Την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ φέρεται πως ζήτησε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, από την διοίκηση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής

salah_0
Με δημοσίευμά της η αγγλική ιστοσελίδα express.co.uk, αναφέρει πως ο Ολλανδός τεχνικός επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση της Μπάρτσα, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον συμπαίκτη του Σαλάχ, Σαντιό Μανέ.

Ωστόσο, ο Κούμαν συζήτησε με την διοίκηση και της πρότεινε, να κάνει το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο παλαίμαχος Ολλανδός επιθετικός και συμπαίκτης του Ρόναλντ Κούμαν, Sjaak Swart αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Μπάρτσα για τον άσο της Λίβερπουλ. «Ξέρω ότι ο Κούμαν τον θέλει. Οπως επίσης ξέρω ότι και ο Σαλάχ θα ήθελε να πάει στην Μπαρτσελόνα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αλλά πιστέψτε με το ξέρω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως πρόσφατα, η Μπαρτσελόνα έλαβε... άκυρο από τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος όπως φαίνεται θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να φοράει τη φανέλα των «Reds».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για Μόρια: Κάηκε από κάποιους «υπερδραστήριους» μετανάστες και πρόσφυγες, για να φύγουν

Ακάρ: «Η Ελλάδα πρέπει να αποστρατιωτικοποιήσει το Καστελόριζο»

Μητσοτάκης: Εγώ θα εμβολιαστώ πρώτος και η οικογένειά μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης