Tο τένις ακολουθεί το NBA: Αναβάλλει τους αγώνες της Πέμπτης -Πάει Παρασκευή ο ημιτελικός του Τσιτσιπά

Tο τένις ακολουθεί το NBA: Αναβάλλει τους αγώνες της Πέμπτης -Πάει Παρασκευή ο ημιτελικός του Τσιτσιπά

Και το τένις ακολουθεί το NBA, με το τουρνουά Western & Southern Open να γνωστοποιεί την αναβολή των αγώνων της Πέμπτης

tsitsi_vasiki_1_0
Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στον αθλητισμό των ΗΠΑ μετά την απόφαση των Μπακς να μην κατέβουν στην αναμέτρηση με τους Μάτζικ αντιδρώντας στην τυφλή αστυνομική βία που λαμβάνει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αρχικά το NBA ανέβαλε τους τρεις αγώνες της βραδιάς, αλλά δεν ήταν το μόνο. Αναβολές είχαμε και στο MLS, αλλά και στο τένις.

Συγκεκριμένα αρχικά η Ναόμι Οσάκα αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ημιτελικό με την Μέρτενς αντιδρώντας με την σειρά της στα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στην χώρα που πλέον διαμένει. Λίγη ώρα αργότερα οι διοργανωτές του Western & Southern Open, αποφάσισα να αναβάλουν τους αγώνες της Πέμπτης και να τους μεταθέσουν την Παρασκευή.

Έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει μια μέρα αργότερα τον Ράονιτς, ενώ το άλλο ζευγάρι το αποτελούν οι Τζόκοβιτς, Μπαουτίστα. Στις γυναίκες οι ημιτελικοί είναι ανάμεσα στην Οσάκα και την Μέρτενς και την Αζαρένκο και την Κόντα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών του Western & Southern Open, αλλά και των USTA, της ΑΤΡ και της WTA.έχει ως εξής: «Ως άθλημα, το τένις συλλογικά παίρνει θέση ενάντια στη φυλετική ανισότητα και στην κοινωνική αδικία που για μια ακόμα φορά είναι στο προσκήνιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η USTA, το ATP Tour και η WTA, αποφάσισαν να σεβαστούν αυτή τη στιγμή παγώνοντας το τουρνουά του Western & Southern Open για την Πέμπτη, 27 Αυγούστου. Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 28 Αυγούστου».

Ειδήσεις σήμερα

Κίνημα Μπακς στο NBA: Μποϊκοτάζ των αγώνων και από τις υπόλοιπες ομάδες των play off

Βίντεο: Εισβολή οπαδών της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου!

ΑΕΚ: «Ναυάγησε» η μεταγραφή του Μάνταλου στην Αλ Νασρ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης