Ο Παναθηναϊκός απάντησε σε ερώτηση της NOVA

Ο Παναθηναϊκός απάντησε σε ερώτηση της NOVA

H ιστοσελίδα της NOVA σήκωσε μπάνερ που γράφει «Που θα δεις τον Παναθηναϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου;» και η πράσινη ΠΑΕ απάντησε με επίσημη ανακοίνωση, τονίζοντας «στο Παναθηναϊκός tv»!

tvtv
Ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρόταση της NOVA, τα εντός έδρας παιχνίδια του Τριφυλλιού θα τα δείχνει το κανάλι της ΠΑΕ και το συνδρομητικό της Κάντζας απάντησε στο θέμα των τελευταίων ημερών με ένα μπάνερ στην ιστοσελίδα του. Συγκεκριμένα αναφέρει το εξής: «Που θα δεις τον Παναθηναϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου»;

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση το βράδυ της Παρασκευής. Με επίσημη ανακοίνωση ο σύλλογος υπενθυμίζει πως όλα τα εντός έδρας ματς της ομάδας θα προβληθούν από το Παναθηναϊκός tv.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φιλάθλους του συλλόγου και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ότι τα φιλικά προετοιμασίας και όλοι οι εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2020-21 θα μεταδοθούν από το «Παναθηναϊκός TV». Επομένως στο ερώτημα που φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Nova «πού θα δεις τον Παναθηναϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου;», η απάντηση είναι «στο Παναθηναϊκός TV».


Ειδήσεις σήμερα:


Κρούσμα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό

Ο Αντετοκούνμπο έγραψε ξανά ιστορία με τρία ρεκόρ σε ένα βράδυ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Φακούντο Σάντσες - Φωτογραφίες από την άφιξή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης