Ολυμπιακός: Έτοιμος να δεχτεί την πρόταση ο Ραφίνια

Ολυμπιακός: Έτοιμος να δεχτεί την πρόταση ο Ραφίνια

Ακόμη πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Ραφίνια με την Globoesporte να αποκαλύπτει πως αποδέχεται την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας - Συνάντηση του 35χρονου μπακ με την διοίκηση της Φλαμένγκο που προσπαθεί να τον μεταπείσει

rafinha
Οι εξελίξεις σε ότι αφορά την μεταγραφή του Ραφίνια είναι ραγδαίες, αφού σύμφωνα με την έγκυρη globoesporte έχει προγραμματιστεί για σήμερα (13/8) ραντεβού του 35χρονου δεξιού μπακ με τους διοικούντες την Φλαμένγκο.

Πρόκειται για το κεντρικό θέμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας που αποκαλύπτει πως ο πρώην παίκτης της Μπάγερν έχει αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και θα κάνει χρήση της option του συμβολαίου του, σύμφωνα με την οποία μπορεί να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

Μάλιστα είναι προγραμματισμένη συνάντηση με την διοίκηση της πρωταθλήτριας Βραζιλίας προκειμένου να ανακοινώσει και επίσημα την απόφαση του. Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της Φλαμένγκο καταβάλλουν προσπάθεια για να μεταπεισθεί ο Ραφίνια.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ με την Φλαμένγκο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και την Παρασκευή (14/8) ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάρκος Μπραζ αναμένεται να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Ζε Ελίας μιλώντας στο gazzetta.gr υποστήριξε πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να γίνει το deal με τον Ολυμπιακό.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: 204 νέα κρούσματα - 5 θάνατοι


Νετανιάχου για τουρκική προκλητικότητα: Είμαστε πολύ αρνητικοί σε κάθε ενέργεια βίας στην ανατολική Μεσόγειο

Έγινε το τηλεφώνημα Μέρκελ-Ερντογάν: Για διάλογο μίλησε ξανά ο Τούρκος πρόεδρος

Άσκηση Ελλάδας-Γαλλίας: Δείτε χάρτη ντοκουμέντο και βίντεο-φωτογραφίες από τα κοινά γυμνάσια στην τουρκική NAVTEX
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης