Champions League, Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι 4-1: Πάρτι... Λεβαντόφσκι και στο Final-8 οι Βαυαροί - Δείτε τα γκολ

Champions League, Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι 4-1: Πάρτι... Λεβαντόφσκι και στο Final-8 οι Βαυαροί - Δείτε τα γκολ

Με τον Λεβαντόφσκι σε ρόλο οδοστρωτήρα (2 γκολ, 2 ασίστ), η Μπάγερν διέλυσε ξανά την Τσέλσι (4-1), πέρασε με συνολικό σκορ το 7-1 και πάει στο μεγάλο ραντεβού των 8 του Champions League  κόντρα στην Μπαρτσελόνα

bayernnn
Ηταν δεδομένη η πρόκριση της. Κλειδωμένη από το 0-3 του Λονδίνου. Απλά η Μπάγερν πιστοποίησε την παρουσία της στο Final-8 του Champions League, ντουμπλάροντας εντυπωσιακά τις νίκες με το εμφατικό 4-1 επί της Τσέλσι. Το μοναδικό ερώτημα αναφορικά με τους Βαυαρούς, ήταν το πώς θα εμφανίζοντας, δεδομένου ότι το τελευταίο επίσημο ματς τους ήταν στις αρχές Ιουνίου. Φάνηκαν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και διαχειρίστηκαν πανεύκολα την αναμέτρηση με τους Μπλε, έχοντας ως ηγετική μορφή και πάλι τον εκπληκτικό φέτος Λεβαντόφσκι, ο οποίος συμμετείχε σε όλα τα γκολ (2 δικά του, 2 ασίστ).


Ο Πολωνός σέντερ φορ αφού εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτί του (10'), μοίρασε ωραία την ασίστ για το 2-0 από τον Πέρισιτς. Ο Αμπραχαμ με το 12ο γκολ του εκτός έδρας στη σεζόν, εκμεταλλεύτηκε τη λάθος επέμβαση του Νόιερ (44') και μείωσε για τους Λονδρέζους. Ο Λέβα όμως προς το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε εκ νέου, αλλά κάνοντας τα ίδια με διαφορετική σειρά.

Στο 76' σέρβιρε στον Τολισό και στο 83' με κεφαλιά έκλεισε το καρέ της ομάδας, για να φτάσει σε προσωπικό επίπεδο τα 13 γκολ στο Champions League και 53 σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μπάγερν. Και τώρα οι εκπληκτικοί και αήττητοι μέσα στο 2020, Βαυαροί, έχουν το μεγάλο ραντεβού την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τις δυο τους να είναι οι μοναδικές σε αυτή την τελική οκτάδα του Champions League που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο.

Μπάγερν (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Αλάμπα, Μπόατενγκ (63' Ζίλε), Κίμιχ (71' Οντριοθόλα), Ντέιβις, Τιάγκο (70' Τολισό), Γκορέτσκα, Πέρισιτς (64' Κουτίνιο), Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Καμπαγιέρο, Ζουμά, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Εμερσον, Καντέ, Κόβατσιτς, Μπάρκλεϊ, Μάουντ, Χάντσον-Οντόι, Αμπραχαμ (81' Ζιρού).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Έφτασε και στην Αθήνα με βροχές η κακοκαιρία «Θάλεια»

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Παπανικολάου

Παναγία Σουμελά: Βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες της Μονής στην Τραπεζούντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης