Βόμβα από τη «Daily Mail»: Πρώτος στη λίστα της Γιουβέντους ο Ζιντάν

Βόμβα από τη «Daily Mail»: Πρώτος στη λίστα της Γιουβέντους ο Ζιντάν

Ρίχνει... βόμβα η «Daily Mail», αφού σε αποκλειστικό της δημοσιεύμα αναφέρει πως ο πρώτος στόχος της Γιουβέντους για τον διάδοχο του Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν

zidan-1021x576
Έτοιμη να ρίξει... βόμβα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα εμφανίζεται η Γιουβέντους!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσιεύμα της «Daily Mail» που υπογράφει ο Ιταλός ρεπόρτερ Αλβίζε Κανιάτσο, η Μεγάλη Κυρία έχει θέσει ως νούμερο ένα στόχο για την αντικατάσταση του Μαουρίτσιο Σάρι τον Ζινεντίν Ζιντάν!

Ο Γάλλος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο ο Αντρέα Ανιέλι είναι έτοιμος να ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις με τον πρόεδρο της «βασίλισσας» για να διαπιστώσει τα «θέλω» του και να μπορέσει να βρει την φόρμουλα για την απόκτησή του. Η επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν είναι απολύτως λογική και κρύβει από πίσω την... δείψα της Γιουβέντους για την κατάκτηση ενός Champions League, με τον Γάλλο προπονητή να έχει σηκώσει τρεις φορές το τρόπαιο ως τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εφόσον η ιταλική ομάδα δεν καταφέρει να κάνει δικό της τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω του συμβολαίου που έχει με τους Ισπανούς, θα στραφεί στο νούμερο δύο της λίστας. Πρόκειται για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος είναι ελεύθερος από τον περασμένο Γενάρη όταν και αποχώρησε από την Τότεναμ και η περίπτωσή του φαντάζει προφανώς πιο εύκολη.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Έφτασε και στην Αθήνα με βροχές η κακοκαιρία «Θάλεια»

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Παπανικολάου

Παναγία Σουμελά: Βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες της Μονής στην Τραπεζούντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης