Παναθηναϊκός: Πρώτη επιλογή ο Πιέρ Τζάκσον

Παναθηναϊκός: Πρώτη επιλογή ο Πιέρ Τζάκσον

Ο Πιερ Τζάκσον αναμένεται να είναι τελικά εκείνος που θα κερδίσει την κούρσα για τη θέση του βασικού point guard στον Παναθηναϊκό τη νέα αγωνιστική σεζόν

pierre-jackson
Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα που αποτελούσε και τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Βόβορας στράφηκε στην αμερικάνικη αγορά και δη στην G-League.

Ουσιαστικά τρία ήταν τα ονόματα που είχαν κερδίσει έδαφος και ήταν αυτά των Τζος Γκρέι, Πιερ Τζάκσον και Τζέιλεν Άνταμς. Όπως φαίνεται, ο Έλληνας τεχνικός πρόκρινε περισσότερο την περίπτωση του Τζάκσον και αυτό διότι έχει εμπειρία από την EuroLeague καθώς έχει αγωνιστεί για δύο σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αρχικά το 2013-14 στη Φενέρμπαχτσε αλλά για μόλις 6 ματς χωρίς να έχει μεγάλη συμμετοχή και στη συνέχεια το 2017-18 όπου ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Μακάμπι με 14,5 πόντους κατά μέσο όρο, 4,2 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ. Τις τελευταίες δύο μέρες έκανε... φύλλο και φτερό τα πάντα και παρά το γεγονός ότι έδειχνε να κέρδιζε έδαφος ο Τζος Γκρέι, φαίνεται πώς κατέληξε στον βραχύσωμο γκαρντ (29χρ., 1.80μ.)

Ο Πιερ Τζάκσον αγωνίστηκε φέτος στην G-League με τους South Bay Lakers, την θυγατρική ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς, έχοντας 20,7 πόντους, 5,9 ασίστ, 3,9 ριμπάουντ και 1,9 κλεψίματα ανά 33 λεπτά συμμετοχής σουτάροντας με 49% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 86% στις βολές. Για το γεγονός ότι ο Τζάκσον είχε κερδίσει πόντους έκανε ειδική αναφορά η Live Sport.

🇺🇸 Pierre Jackson ☘️ Panathinaikos Transfer Target? 🤔
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Έκρηξη στη Βηρυτό: Οι αρχές του Λιβάνου δίνουν τέσσερις ημέρες στους ερευνητές για να αποδώσουν ευθύνες

Πέτσας: Τη Δευτέρα οι αποφάσεις για τα μέτρα του Δεκαπενταύγουστου - Τρεις εστίες ανησυχίας

Συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ - Στο Κάιρο ο Δένδιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης