Κλάτενμπεργκ: «Να βελτιώσουμε τους διαιτητές και να δουλέψουμε με διαφάνεια»

Κλάτενμπεργκ: «Να βελτιώσουμε τους διαιτητές και να δουλέψουμε με διαφάνεια»

Ο νέος αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ τόνισε πως θα γίνει σκληρή δουλειά για τη βελτίωση των διαιτητών στην Ελλάδα και για τη διαφάνεια

cluttenberg3
Ο 45χρονος Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοινώθηκε ως ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ και στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη βελτίωση των διαιτητών στο ελληνικό ποδόσφαιρο και υποστήριξε πως θα γίνει σκληρή δουλειά λειτουργώντας με διαφάνεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλάτενμπεργκ μετά τις υπογραφές:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Ύστερα από τόσα χρόνια διαιτητής σε σημαντικούς αγώνες και την εμπειρία μου στο ασιατικό ποδόσφαιρο, είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Θέλω να μεταφέρω στους Έλληνες διαιτητές όλες τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει και με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας και της UEFA θα δουλέψουμε σκληρά.

Θα δουλέψω σκληρά για να βελτιώσουμε τους διαιτητές και ταυτόχρονα θα λειτουργήσουμε με διαφάνεια, γιατί αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό: ότι είμαστε δίκαιοι. Σκοπεύω να οργανώσουμε συνεντεύξεις Τύπου, προκειμένου να δείχνουμε στον κόσμο τι κάνουμε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς εξελίχθηκε η συνέντευξή μου με τους Big 4, στους οποίους εξήγησα το πρόγραμμα και το πλάνο μου και είμαι χαρούμενος που τους άρεσε η πρότασή μου και που θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη αίσθηση για τους διαιτητές».

Έπειτα έκανε δηλώσεις και στις κάμερες:

«Θέλω να βοηθήσω την ελληνική διαιτησία αλλά επίσης θέλω να έχει η ΚΕΔ περισσότερο επαγγελματική λειτουργία και με την υποστήριξη της ΕΠΟ και την υποστήριξη της UEFA, θα εργαστούμε σκληρά κι εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά εδώ, για να βελτιώσουμε τους διαιτητές.

Πρέπει όμως να φέρονται οι διαιτητές σαν ομάδα κι αν αποδίδουν καλά θα συνεχίσουν να σφυρίζουν. Αν δεν αποδίδουν όμως δεν θα παίρνουν παιχνίδια. Δεν θα τους χαρίζεται τίποτε, αυτό είναι σημαντικό γιατί θέλω να διαιτητεύουν οι καλύτεροι», ανέφερε.

Επιπλέον ρωτήθηκε και για τους ξένους διαιτητές που θα έρχονται, υποστηρίζοντας: «Θα είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη, διαιτητές που σφυρίζουν στο Champions League. Αυτό θα είναι το κριτήριό μου, να έχουν διευθύνει μεγάλους αγώνες και αυτοί θα διαιτητεύουν μεγάλα ντέρμπι στην Ελλάδα γιατί αυτό μειώνει την ένταση.

Είμαι πολύ χαρούμενος που άρεσε στους BIG4 η πρότασή μου κι όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη σχέση κι ωραιότερα συναισθήματα εδώ για τους διαιτητές».

Πηγή:www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης: Απορρίπτουμε τις θεωρίες συνωμοσίας - Φοράμε όλοι μάσκα

Κορωνοϊός - Λάρισα: Επτά γιατροί θετικοί στον ιό στα δύο νοσοκομεία της πόλης

Έκρηξη στη Βηρυτό: Είχαν προειδοποιήσει ότι αν δεν μετακινηθεί το νιτρικό αμμώνιο «θα ανατινάξει όλη την πόλη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης