Βάντερσον: «Θα ήταν μεγαλύτερη επιβράβευση αν μπαίναμε στο Europa League»

Βάντερσον: «Θα ήταν μεγαλύτερη επιβράβευση αν μπαίναμε στο Europa League»

Ο Βάντερσον μίλησε για τη φετινή σεζόν στη Λαμία και στην κουβέντα μπήκε το Europa League.

nav
Τη χαρά του για τα όσα πέτυχε η Λαμία φέτος έδειξε ο Βάντερσον.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έδωσε συνέντευξη στη «Globoesporte» καιι σχολίασε πως έξοδος στο Europa League θα ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση.

«Η φετινή σεζόν ήταν εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες. Ασυνήθιστη για όλους μας. Όλα κινήθηκαν γύρω από την πανδημία. Οπότε αντιμετωπίσαμε μια κατάσταση που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα βρούμε μπροστά μας. Είναι μια χρονιά που θα μείνει στην ιστορία της ανθρωπότητας και των αθλημάτων επίσης

Σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά ήταν εξαιρετική. Ασφαλώς θα ήταν μεγαλύτερη επιβράβευση αν μπαίναμε στο Europa League. Θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ακόμα κι έτσι πάντως, είμαι χαρούμενος με τις επιδόσεις μου φέτος».

Για την αντίδραση των Ελλήνων στον κορονοϊό: «Οι Αρχές το αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα όμως, χρειάζεται προσοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος είπε: «Μετά από μια τέτοια σεζόν, η ψυχική κούραση είναι πολύ μεγαλύτερη από τη σωματική. Σε τέτοιες περιπτώσεις εκτιμάς τον τόπο σου. Μου έχει λείψει η Βραζιλία, θέλω να δω τους συγγενείς μου, την οικογένεια, τους γονείς, τα αδέρφια και τους φίλους μου. Έτσι πιστεύω πως θα καλύψουμε τη χαμένη μας ενέργεια και αυτό ήταν πάντα κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης