ΠΑΟΚ: Μέσα κι ο Κρέσπο, στην αναμονή ο Εσίτι

ΠΑΟΚ: Μέσα κι ο Κρέσπο, στην αναμονή ο Εσίτι

O Χοσέ Κρέσπο επέστρεψε κανονικά και προπονήθηκε την Παρασκευή (31/7) με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ κάτι που δεν συνέβη με τον Άντερσον Εσίτι, ο οποίος αναμένεται το Σάββατο (1/8) στη Θεσσαλονίκη

Crespo
Σε συνθήκες καύσωνα και με το θερμόμετρο να δείχνει 34-35 βαθμούς Κελσίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:
«Η δεύτερη προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2020-21 ήταν… καυτή. Από όλες τις απόψεις. Σε αυτό συνέβαλαν οι υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και το γεμάτο πρόγραμμα της ομάδας.

Το τεχνικό επιτελείο έριξε τους ποδοσφαιριστές στα βαθιά από το ξεκίνημα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (31.07) ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στη φυσική κατάσταση. Ξεκίνημα με δρομικές ασκήσεις και τρέξιμο, συνέχεια με rondo και παιχνίδι κατοχής με τέσσερις μικρές εστίες και για φινάλε ομαδικές ασκήσεις με μπάλα.

Οι Δημήτρης Πέλκας, Ίνγκι Ίνγκασον, Ντούγκλας Αουγκούστο και Ζήσης Χατζηστραβός συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Άνχελ Κρέσπο επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Ο Άντερσον Εσίτι αντιμετώπισε πρόβλημα με την πτήση της επιστροφής και θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (01.08).Ο Δικέφαλος το Σάββατο θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κι επίσημα αναστολή ενός χρόνου του ban για την υπόθεση Ντουρμισάι

AEK: Ανανέωσε ο Λάνγκφορντ μέχρι το 2022!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης