Ο Χριστοδουλόπουλος είπε «όχι» σε πρόταση από την Κίνα!

Ο Χριστοδουλόπουλος είπε «όχι» σε πρόταση από την Κίνα!

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό απέρριψε πρόταση από κινεζική ομάδα - Συνεχίζει να παίζει... δυνατά ο Απόλλων Λεμεσού

lazaros_chri
Μετά από μια διετία στον Ολυμπιακό, όπου την πρώτη χρόνια ήταν εξαιρετικός μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και να τεθεί νοκ αουτ για δέκα μηνες, ο Λαζαρος Χριστοδουλοπουλος έμεινε ελεύθερος σήμερα από τους πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πρόσφατα σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψε πρόταση από ομάδα της Κίνας, η οποία του προσέφερε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τα δεδομένα της εποχής αλλα δεν τον κάλυπτε ποδοσφαιρικά, καθώς αναζητά κάτι καλύτερο.

Εξάλλου παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό, ο υγιής Λαζαρος ακόμη και στα 33 μπορεί να προσφέρει και να κάνει διαφορά. Από κει και πέρα, όπως είναι γνωστό από το ρεπορτάζ στην Κύπρο, ο Απολλωνας Λεμεσού έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του και προσπαθεί να πείσει τον Χριστοδουλόπουλο να πει το «ναι» και να συνεχίσει στην Μεγαλόνησο.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κι επίσημα αναστολή ενός χρόνου του ban για την υπόθεση Ντουρμισάι

AEK: Ανανέωσε ο Λάνγκφορντ μέχρι το 2022!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης