Βίντεο: Ξύλο σε ματς γυναικών στη Βοσνία

Βίντεο: Ξύλο σε ματς γυναικών στη Βοσνία

Σε αγώνα για τα πλέι οφ ανόδου στην πρώτη κατηγορία της λίγκας γυναικών στη Βοσνία και στην αναμέτρηση Libero Gorazee-Sana 2014 πέρα από τα οκτώ γκολ είχαμε και πολύ... ξύλο

Libero_Gorazde
Τέτοιους αγώνες συνήθως βλέπουμε στα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής, αν και η αλήθεια είναι ότι και στα Βαλκάνια δεν μας προκαλούν ιδιαίτερη έκπληξη.

Όταν όμως μιλάμε για επεισόδια με μπουνιές, κλωτσιές σε αγώνα γυναικών, η αλήθεια είναι ότι οι εικόνες είναι πρωτόγνωρες.

Το απόγευμα της Κυριακής η Libero από το Gorazde υποδέχθηκε την Sana 2014 από το Sanski Most, σε μια ποδοσφαιρική κόντρα νοτίων (οι γηπεδούχοι), βορείων (οι φιλοξενούμενοι) που εξελίχθηκε σε... εμφύλιο.

Αν ήταν ματς μεγάλου πρωταθλήματος θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα είχε όλα καθώς η Sana 2014 επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-3 (3-0 στο ημίχρονο), ενώ είχαμε 2 κόκκινες και 13 κίτρινες!

Οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων μετά το τέλος του αγώνα κατήγγειλαν τους γηπεδούχους για αντιαθλητική συμπεριφορά και φραστικές επιθέσεις, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και να δίνουν στη δημοσιότητα τα δύο πρώτα βίντεο, ενώ κατέθεσαν και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση!

Κλείσιμο
Στο πρώτο βίντεο υπάρχει εν ψυχρώ κλωτσιά από αθλήτρια της Sana 2014 την οποία δεν αντιλήφθηκαν οι διαιτητές...



...ενώ στο δεύτερο βίντεο αμυντικός των φιλοξενούμενων πιάνει τη μπάλα με τα χέρια και υποπίπτει σε πέναλτι, αλλά ταυτόχρονα αρχίζει να γρονθοκοπεί αντίπαλο της και μέσα στη γενική σύρραξη μια αθλήτρια των γηπεδούχων βρίσκεται πεσμένη στο χορτάρι με την ίδια να ποστάρει αργότερα φωτογραφία με το πρησμένο της μάτι...



Ειδήσεις σήμερα:

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Πρότυποι αθλητικοί χώροι στο Ελληνικό, σε αντικατάσταση των εγκαταστάσεων του Αγ. Κοσμά

Βίντεο: Η Τενερίφη δημιούργησε τον... Μπογρίνιο Ντι Κάπριο

Η γαλλική κυβέρνηση επιτρέπει έως 5.000 θεατές στα γήπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης