ΑΕΚ: Υπογράφει στη Σέλτικ μέχρι την Τετάρτη ο Μπάρκας, αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο!

ΑΕΚ: Υπογράφει στη Σέλτικ μέχρι την Τετάρτη ο Μπάρκας, αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο!

Ο Βασίλης Μπάρκας θα πετάξει την Τρίτη για τη Γλασκώβη και μέχρι την Τετάρτη θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Σέλτικ με εξαιρετικούς όρους, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

barkas1
Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, ΑΕΚ και Σέλτικ έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής των εγγράφων με τον Έλληνα γκολκίπερ την Τρίτη να πετάει για Γλασκώβη. Πιθανότατα την Τετάρτη (29/7) ο Μπάρκας θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους «Κέλτες» ολοκληρώνοντας τη μετακίνησή του.

Ο Μπάρκας έχει συμφωνήσει σε τετραετές συμβόλαιο με τη Σέλτικ, το οποίο θα είναι είτε τριετές κλειστό με οψιόν για ένα χρόνο ακόμα, είτε 4 + 1, και θα αποφέρει στον 26χρονο Έλληνα τερματοφύλακα κοντά στο 1 εκατ. λίρες μεικτά τον χρόνο με μπόνους επίτευξης στόχων.

Αυτή η μεταγραφή αποτελεί ένα όνειρο καριέρας για τον Μπάρκα, ο οποίος με το «σπαθί» του έχοντας καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Πηγαίνοντας μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα το οποίο παρακολουθούν στενά οι αγγλικές ομάδες, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα με ανοδικές εμφανίσεις να «χτυπήσει» μελλοντικά την πόρτα ομάδας επιπέδου Premier League.

Πριν από δύο χρόνια, ο Μπάρκας είχε τεθεί αντιμέτωπος με τη Σέλτικ στα προκριματικά του Champions League υπερασπιζόμενος την εστία της ΑΕΚ και είχε συμβάλλει και αυτός σε εκείνη τη μεγάλη πρόκριση που αποτέλεσε το πρώτο βήμα της Ένωσης για την είσοδο στους ομίλους. Πλέον ο Έλληνας γκολκίπερ ετοιμάζεται να γίνει μέλος της Σέλτικ και να ακούσει το συγκλονιστικό “You'll never walk alone” από τα χείλη των οπαδών των Bhoys.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης