Serie A, Ουντινέζε- Γιουβέντους 2-1: Μεγάλη ανατροπή και αναβολή στέψης της «Γηραιάς Κυρίας»

Serie A, Ουντινέζε- Γιουβέντους 2-1: Μεγάλη ανατροπή και αναβολή στέψης της «Γηραιάς Κυρίας»

Η Ουντινέζε έκανε μεγάλη ανατροπή, επικράτησε 2-1 της κάκιστης Γιουβέντους και έβαλε φρένο στη στέψη της - Μια ανάσα από την παραμονή στη Serie A οι γηπεδούχοι

udinese
Η Γιουβέντους ήθελε νίκη τίτλου, αλλά ο Φοφανά ήταν αυτός που έδωσε τρίποντο… παραμονής στην Ουντινέζε. Η ομάδα του Φρίουλι επικράτησε 2-1 της Γιούβε με ανατροπή και βρέθηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Στα 30 γκολ έμεινε ο Κριστιάνο, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Στο +6 και θέλει μια νίκη ακόμα για την τίτλο.

Udinese vs Juventus 2-1 All Goals & Highlights 22/07/2020


Ο Κριστιάνο ήθελε, ο Ντε Λιχτ σκόραρε!
H Ουντινέζε μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς, έβγαλε ενέργεια και στο 10ο λεπτό πλησίασε στο γκολ, όταν ο Ντανίλο με γυριστή κεφαλιά λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Γιουβέντους δεν είχε καλή κυκλοφορία και προσπαθούσε κυρίως με ατομικές ενέργειες να απειλήσει. Ντιμπάλα και Κριστιάνο είχαν διάθεση, με τον Αργεντίνο να έχει καλό σουτ στο 14ο λεπτό. Η Ουντινέζε όταν έβρισκε χώρους απειλούσε, όπως έκανε στο 25' με τον Σέμα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Κριστιάνο ανέβασε στροφές μετά το 25' έδωσε ώθηση στην ομάδα του και στο 29' είχε καλή φάση, αλλά η σουτάρα του πέρασε άουτ. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 42' ήρθε το γκολ από την... άμυνα. Ο Ντε Λιχτ με ξερό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, ο Ολλανδός έγινε ο νεότερος αμυντικός με 4+ γκολ στο Τοp 5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ανατροπή με Φοφανά!
Η Ουντινέζε μπήκε ορεξάτη στο 46' ο Ντεστορόφσκι έστειλε... απειλητικό μήνυμα, αλλά έσωσε ο Σέζνι. Ωστόσο, ο ίδιος παίκτης στο 52' με υπέροχη κεφαλιά από σέντρα του Σέμα πέτυχε το 1-1. Η αντίδρασης της Γιουβέντους; Καμία… Κάκιστη στο δημιουργικό κομμάτι, αποκομμένες οι γραμμές, με τον Κριστιάνο να προσπαθεί, αλλά να μη μπορεί. Η Γιούβε έβγαλε τον… κάκιστο μετά το restart εαυτό της και είχε μόλις δυο σουτ (Ντιμπάλα και Ραμπιό) στην αντίπαλη εστία. Η Ουντινέζε ήταν εξαιρετική ανασταλτικά και στις καθυστερήσεις πάγωσε την «Κυρία». Ο Φοφανά με απίθανη κούρσα, πέρασε Σάντρο, Ντε Λιχτ και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το 2-1.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Ψηφιακοί φίλαθλοι στο Ορλάντο

Ελ Αραμπί: «Να μην είναι τα τελευταία μου γκολ, έχουμε τελικό και Europa League»

Premier League: Κάηκε το Λίβερπουλ από την επιστροφή των «κόκκινων» στην κορυφή - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης