ΑΕΚ: H αποστολή του Καρέρα για Καραϊσκάκη

ΑΕΚ: H αποστολή του Καρέρα για Καραϊσκάκη

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Μάσιμο Καρέρα να μην υπολογίζει στους Τσιγκρίνσκι και Λόπες

carrera_11
Η Ένωση την Κυριακή (20:00) ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους». Ο Μάσιμο Καρέρα δεν είχε κάποιο απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα, παίρνοντας 21 παίκτες στην αποστολή.

Ο Ιταλός κόουτς της ΑΕΚ δεν υπολογίζει φυσικά στους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες. Ο πρώτος έχει υποστεί θλάση μένοντας νοκ-άουτ για τα δύο παιχνίδια που απομένουν, ενώ ο δεύτερος θα δώσει... μάχη για να προλάβει τον τελικά μετά το διάστρεμμα που αντιμετωπίζει. Αμφότεροι έκαναν θεραπεία, με τον Γαλανόπουλο από τη μεριά του να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λάτσι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραoύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα: Η οικογένεια επιμένει στο έγκλημα - Δεν κλείνει η υπόθεση

Χαρδαλιάς: Αυστηροί έλεγχοι και κυρώσεις - «Όχι» σε νέο «lockdown»

Κορωνοϊός: 19 νέα κρούσματα στη χώρα - Τα 9 στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης