Premier League, Μάντσεστερ Γ. - Σαουθάμπτον 2-2: «Ξαφνικός θάνατος» στο 97' για τους «μπέμπηδες»

Premier League, Μάντσεστερ Γ. - Σαουθάμπτον 2-2: «Ξαφνικός θάνατος» στο 97' για τους «μπέμπηδες»

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», ωστόσο, παρέμειναν αήττητοι για 18ο παιχνίδι και διατήρησαν τις πιθανότητές τους για έξοδο στο Champions League

man_south
Είχε χάσει η Τσέλσι, είχε χάσει και η Λέστερ. Μία δική της νίκη έλειπε και θα γινόταν κάτι που είχε να συμβεί πάρα πολύ καιρό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την είχε στα χέρια της. Εκανε την ανατροπή στο εντός με τη Σαουθάμπτον και ανέβηκε στην 3η θέση. Εμεινε όμως για ελάχιστο εκεί. Το κλείσιμο της αγωνιστικής τη βρήκε και πάλι εκτός Champions League, καθώς οι Αγιοι ισοφάρισαν 2-2 στο 90'+7', σοκάροντας το Μάντσεστερ.

Ολα ξεκίνησαν άσχημα και τελείωσαν άσχημα για τους γηπεδούχους. Το λάθος του Πογκμπά έφερε τον Αρμστρονγκ σε θέση βολής για το 0-1 (12'). Οι Κόκκινοι Διάβολοι ωστόσο, αντέδρασαν άμεσα και το καυτό δίδυμο των Ράσφορντ, Μαρσιάλ χτύπησε ξανά. Ο δεύτερος έδωσε ασίστ στον πρώτο (20') και τρία λεπτά αργότερα χτύπησε ο ίδιος για την ανατροπή. Μάλιστα ο Γάλλος επιθετικός έγινε ο 10ος παίκτης της Γιουνάιτεντ που φτάνει τα 50 γκολ στην Premier League και ο πρώτος μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Δείτα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα: 

Manchester United vs Southampton 2-2 All Goals & Highlights 13/07/2020


Αντί όμως να τελειώσουν το παιχνίδι στις ευκαιρίες που είχαν, οι γηπεδούχοι ήταν επιπόλαιοι. Η Σαουθάμπτον απείλησε, με τον Ντε Χέα να απογειώνεται για μία εκπληκτική επέμβαση. Μόνο που ο Ισπανος πορτιέρο δεν αντέδρασε στην κεφαλιά του Ομπαφέμι στις καθυστερήσεις και συνέβη το 2-2.

Ακόμα και με αυτόν τον αρνητικό τρόπο πάντως, η Γιουνάιτεντ παρέμεινε αήττητη για 18η διαδοχική αναμέτρηση σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του club από τη σεζόν 2012-'13. Και εάν συνεχίσει έτσι, έχει εξαιρετικές πιθανότητες να βγει στο Champions League. Αλλωστε η Τσέλσι είναι μόλις στο +1 και με τη Λέστερ συγκατοικούν στους 59 βαθμούς και με την οποία παίζει τελευταία αγωνιστική στο “King Power”.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο (74' Γουίλιαμς), Γουάν-Μπισάκα, Μάτιτς, Πογκμπά (63' Φρεντ), Μπρούνο Φερνάντες (84' ΜακΤόμινεϊ), Γκρίνγουντ (84' Τζέιμς), Ράσφορντ, Μαρσιάλ

άντσε: ΜακΚάρθι, Μπερτράντ, Στέφενς, Μπέντναρεκ, Γουόκερ-Πίτερς, Ρομέου (87' Ομπαφέμι), Αρμστρονγκ, Ρέντμοντ, Γουόρντ-Πρόουζ, Ανταμς (64' Λονγκ), Ινγκς.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

ΠΑΟΚ: Δημοσιεύματα στην Τουρκία αποκαλύπτουν συζητήσεις Φενέρμπαχτσε και Τσούμπα Άκπομ

Super League 1: Εκπρόσωποι του Big-4 θα περάσουν από συνέντευξη τους υποψήφιους αρχιδιαιτητές!

Νέο σοκ στο ΝΒΑ: Θετικός στον κορωνοϊό και ο Ουέστμπρουκ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης