Κορωνοϊός - Γαλλία: Οι οπαδοί επέστρεψαν στις εξέδρες

Κορωνοϊός - Γαλλία: Οι οπαδοί επέστρεψαν στις εξέδρες

Στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Χάβρη - Δόθηκαν 5.000 εισιτήρια σε γήπεδο με 25.000 θέσεις - Οι οπαδοί ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα και να κρατούν αποστάσεις

france_fans
«Άνοιγμα» προς την κανονικότητα, ή ένα πείραμα-ρίσκο υψηλού κινδύνου; Οι οπαδοί επέστρεψαν στα γαλλικά γήπεδα για πρώτη φορά μέσα στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, καθώς περίπου 5.000 άτομα έδωσαν το «παρών» στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Χάβρη, την Κυριακή.

Η γαλλική κυβέρνηση χαλάρωσε τα μέτρα, επιτρέποντας σε 5.000 οπαδούς να αγοράσουν εισιτήριο στο 25.000 ατόμων χωρητικότητα γήπεδο της Χάβρης.

Οι οπαδοί ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα για να μπουν στο γήπεδο και να τηρούν τις αποστάσεις, αφήνοντας οι παρέες κενά καθίσματα μεταξύ τους. Πολλοί, ωστόσο, μόλις κάθισαν στην εξέδρα, έβγαλαν τη μάσκα και παρακολούθησαν σαν... άλλοτε το παιχνίδι της Παρί με τη Χάβρη.

Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση του Βραζιλιάνου Νεϊμάρ και του συμπαίκτη του Εμπαπέ, οι οποίοι φορούσαν μάσκα όταν βγήκαν για προθέρμανση και την έβγαλαν μόνο όταν ξεκίνησαν γυμναστική.

Οι παίκτες της Παρί, επίσης, φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν merci (ευχαριστώ) προς το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους βοήθησαν στην ίαση χιλιάδων ανθρώπων που νόσησαν και νοσούν στη Γαλλία με Covid-19.

Για την ιστορία, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 9-0 της Χάβρης, στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι.

Eιδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Αυστρία: Ο Κουρτς θέτει όρους για το Ταμείο Ανασυγκρότησης

Κορωνοϊός - Ισραήλ: Οκτώ θάνατοι και 1.207 κρούσματα σε 24 ώρες

Κορωνοϊός - Νότια Αφρική: Εκ νέου απαγόρευση κυκλοφορίας μετά την αύξηση των κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης