Premier League, Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 2-0: Το φιλί ζωής του... Φαραώ

Premier League, Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 2-0: Το φιλί ζωής του... Φαραώ

Ο Αιγύπτιος Τρεζεγκέ, με δύο γκολ, χάρισε στην Άστον Βίλα την πρώτη της νίκη μετά τις 21... Ιανουαρίου (!) και την κράτησε ζωντανή, στο -4 από τις θέσεις παραμονής στη Premier League 

aston_villa
Η Premier League ταιριάζει στους Αιγύπτιους. Το αποδεικνύει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της Λίβερπουλ ο Μοχάμεντ Σαλάχ, το επιβεβαίωσε σε έναν αγώνα – τελικό της Άστον Βίλα ο Τρεζεγκέ.

Crystal Palace vs Aston Villa O-2 Highlights 2020


Ο Μαχμούντ Αχμέντ Ιμπραΐμ Χασάν, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, σκόραρε δις με ισάριθμες ωραίες προσπάθειες (45'+5', 59') και πέτυχε νίκη – φιλί ζωής για τους Χωριάτες (2-0 την Κρίσταλ Πάλας), οι οποίοι «ξεκόλλησαν» από την προτελευταία θέση και, παρ' ότι παραμένουν εντός ζώνης υποβιβασμού, είναι στο -4 από Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ, οι οποίες βρίσκονται σε θέσεις παραμονής.

Η Πάλας, βαθμολογικά αδιάφορη, γνώρισε την πέμπτη διαδοχική ήττα, αν και θα μπορούσε κάλλιστα το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, αν το VAR δεν ακύρωνε το (μάλλον κανονικό) γκολ του Μαμαντού Σακό στα πρώτα λεπτά.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Βίλα μετά την καραντίνα και έξι διαδοχικά ματς χωρίς επιτυχία (τέσσερις ήττες – δύο ισοπαλίες), αλλά και η πρώτη από τις 21... Ιανουαρίου (2-1 την Γουότφορντ)! Έκτοτε, η ομάδα του Ντιν Σμιθ μετρούσε δέκα διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη (οκτώ ήττες – δύο ισοπαλίες). Για καλή της τύχη, απέφυγε την «μαύρη» ενδεκάδα και, όσο ζει, ελπίζει...

Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Αντετοκούνμπο: «Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο»

Πέδρο Μαρτίνς: Ο άγνωστος αντιστάρ που σήκωσε τον Θρύλο

Βαλμπουενά: «Για την περηφάνια της φανέλας του Ολυμπιακού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης