Αναλαμβάνει ο Ζιάγκος τον Ηρακλή

Αναλαμβάνει ο Ζιάγκος τον Ηρακλή

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος συμφώνησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή και απομένει να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο για την επισημοποίηση της συνεργασίας

ziagkos
Οι «κυανόλευκοι» δεν βρήκαν σημείο επαφής με τον Ηλία Κατζούρη καθώς δεν ξεπεράστηκε η οικονομική διαφορά σε ότι αφορά τις απολαβές του Ελληνα τεχνικού κι έτσι ο Θόδωρος Δρακόπουλος αποφάσισε την ενεργοποίηση της συμφωνίας του με τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Αυτή προβλέπει συνεργασία ενός έτους και αναμένεται α επισημοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο 44χρονος τεχνικός ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε με τους Πανιώνιο, ΑΕΚ, Δόξα Λευκάδας.

Προτεραιότητα ο Καββαδάς

Εκτός της πρόσληψης του Βαγγέλη Ζιάγκου στην τεχνική ηγεσία, η ερχόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη και για το μέλλον της συνεργασίας με τον Βασίλη Καββαδά. Οι «κυανόλευκοι» ήδη κατέθεσαν πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, υπάρχει οικονομική διαφορά κι εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει νέα επαφή με τον ατζέντη του Έλληνα σέντερ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Επίσημο: Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης

Πέθανε ο θρύλος του βρετανικού ποδοσφαίρου Τζακ Τσάρλτον

Ποδοσφαιριστής της Premier League ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος: Υπάρχουν και άλλοι, υποστηρίζει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης